3000 TL mouse önerisi

Bütçe
3000 TL

Ceosak15

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Kullandığım farede temassızlık sorunu oluştuğu için yeni mouse almam gerekiyor. Eski farem ASUS ROG Keris'ti. Boyutundan memnundum. Genellikle palm grip tutuyorum. Biraz araştırdığımda ATK 09 Ultra ve Scyrox V6 gözüme çarptı. Avrupa pazarında çok bilindik markalar olmadığından emin olamadım. Siz ne önerirsiniz?

Bütçem 3000 TL (biraz aşabilir sorun yok).

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu markalar yurtdisinda daha cok tercih ediliyor artik. RAWM en iyisi olur ozellikle yapi kalitesi olarak cok daha basarili.

Ben Scyrox V8 alacağım Scyrox'u öneririm bu fiyata böyle bir mouse daha gelmez 5000 TL'lik mouselerle yarışıyor.

Fiyatinda daha iyileri var suan, fazla ortalama yapi kalitesi olarak Scyrox. Skatesleride kötü.

Bu markalar yurtdisinda daha cok tercih ediliyor artik. RAWM en iyisi olur ozellikle yapi kalitesi olarak cok daha basarili.

Fiyatinda daha iyileri var suan, fazla ortalama yapi kalitesi olarak Scyrox. Skatesleride kötü.
Teşekkürler bakacağım.

Ben Scyrox V8 alacağım Scyrox'u öneririm bu fiyata böyle bir mouse daha gelmez 5000 TL'lik mouselerle yarışıyor.
Teşekkürler.

Herkese merhaba,

Kullandığım farede temassızlık sorunu oluştuğu için yeni mouse almam gerekiyor. Eski farem ASUS ROG Keris'ti. Boyutundan memnundum. Genellikle palm grip tutuyorum. Biraz araştırdığımda ATK 09 Ultra ve Scyrox V6 gözüme çarptı. Avrupa pazarında çok bilindik markalar olmadığından emin olamadım. Siz ne önerirsiniz?

Bütçem 3000 TL (biraz aşabilir sorun yok).
Wraith e sports dan bir şey almanızı önermem, kendi ürünleri olmadığı için, aracı firma oldukları için üretici firmayla iletişimi geçtiklerini söylüyorlar ve değişim yapmıyorlar. Eğer ürününüzde bir problem yaşarsanız değişim yapılmayacağını bilerek alın. Kendim bizzat yaşıyorum şuan bunun sıkıntısını. Sadece onarım yapabileceklerini söylüyorlar, onda da ne kadar başarısız olduklarını internette araştırarak öğrenebilirsiniz. Kendilerine sadece mail üzerinden ulaşabilirsiniz ona da otamatik cebap sistemiyle yanıt veriyorlar.

Wraith e sports dan bir şey almanızı önermem, kendi ürünleri olmadığı için, aracı firma oldukları için üretici firmayla iletişimi geçtiklerini söylüyorlar ve değişim yapmıyorlar. Eğer ürününüzde bir problem yaşarsanız değişim yapılmayacağını bilerek alın. Kendim bizzat yaşıyorum şuan bunun sıkıntısını. Sadece onarım yapabileceklerini söylüyorlar, onda da ne kadar başarısız olduklarını internette araştırarak öğrenebilirsiniz.
Ona dikkat ederim. Teşekkürler. Direkt kendi sitesinden alırım.

Wraith e sports dan bir şey almanızı önermem, kendi ürünleri olmadığı için, aracı firma oldukları için üretici firmayla iletişimi geçtiklerini söylüyorlar ve değişim yapmıyorlar. Eğer ürününüzde bir problem yaşarsanız değişim yapılmayacağını bilerek alın. Kendim bizzat yaşıyorum şuan bunun sıkıntısını. Sadece onarım yapabileceklerini söylüyorlar, onda da ne kadar başarısız olduklarını internette araştırarak öğrenebilirsiniz. Kendilerine sadece mail üzerinden ulaşabilirsiniz ona da otamatik cebap sistemiyle yanıt veriyorlar.

Degisim gayette yapiyorlar, ordan aldigim Scyrox V8'de switchlerde sorun yasadigimda direkt olarak yeni ürün yolladilar. Sorun yasandigi taktirde gayet yardimci oluyorlar.

Degisim gayette yapiyorlar, ordan aldigim Scyrox V8'de switchlerde sorun yasadigimda direkt olarak yeni ürün yolladilar. Sorun yasandigi taktirde gayet yardimci oluyorlar.
Bazı ürünlerde sorumluluk alıyorlardır belki ama ben şuan 1 aydır aldığım klavyeyi kullanamıyorum, bağlantı kesilmesi sorunu yaşıyorum ve klavyeyi incelemediler bile, sadece video istediler sonra üretici firma ile iletişime geçtiklerini ve onarım yapılacağını söylediler asla değişim yapmadılar ve ben şuan 14 bin tl para verdiğim klavyeyi onarılmış olarak kullanmaya mahkum edilen alıcı durumuna düşüyorum. Bu konuda çok şikayet var.

Ona dikkat ederim. Teşekkürler. Direkt kendi sitesinden alırım.
Sitelerinden bahsetmiyorum, çoğu ürünleri aracı firma olarak satıyorlar, kendilerine ait ürünleri bir kaç tane zaten. Kendi ürünleri hakkındaki tutumlarını bilmiyorum ama diğer ürünler hakkında değişim veya teknik servis kısmında bolca şikayet okuyabilirsiniz internette.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı