3000 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
3500
@eyüpcan49 neden gülücük attınız daha iyi bir öneriniz varsa bekliyorum.

Eğer kablo sıkıntı değilse bu fiyata alabileceğiniz en iyi ses kalitesini bu ikisi ile alırsınız.

2200 liralık kulaklığa 2500 liralık ses kartı önermişsiniz ayrıca bu kulaklık bir hafta önce 1600 TL'ydi deri ped var terletebilir ayrıca kablolu adam özellikle kablosuz istemiş.
 
Steelseries kalitedir. O bütçeye çıkamıyorsanız en mantıklısı logitech olacaktır. Ben de logitech kullanıyorum ve gayet memnunum.
 
2200 liralık kulaklığa 2200 liralık ses kartı önermişsiniz ayrıca bu kulaklık bir hafta önce 1600 TL'ydi deri ped var terletebilir ayrıca kablolu adam özellikle kablosuz istemiş.
O kulaklığın sürücüleri çok iyi ama beslenmesi lazım ses kartı olmadan bir işe yaramaz. Eğer kablosuz takıntısı yoksa o fiyata alabileceği en iyi ses kalitesini bu kulak ile alır. Eğer müzik dinlemiyorsada gerek yok kablosuz bir kulaklık alabilir.
 
C2W'ı o fiyata almazdım şahsen. Üstünlük sağladığı en belirgin kısımlar mikrofon ve ses izolasyonu kısmında ortaya çıkıyor ki bu avantajlar onu 4 bin liralara alınabilir kılmıyor.

Kablosuz alacaksanız G535, kablolu alacaksanız Cloud III alabilirsiniz.
Cloud2'yi denemiştim. Diğer kulaklıklar arasında en rahatı kafada hissedilmeyeni o idi benim kafa yapıma göre. Cloud3 ile bi tasarım veya agırlık farklılığı var mı acaba? RTINGS'de göremedim case bilgilerini

Steelseries kalitedir. O bütçeye çıkamıyorsanız en mantıklısı logitech olacaktır. Ben de logitech kullanıyorum ve gayet memnunum.
Kablolu Cloud3 mü Kablosuz G535 mi tercih ederdin peki?
 
Hatta videoda arctis prime'ın baslarının arctis 9'dan neredeyse 4 kat daha iyi olduğunu söylüyor.
Bunları reklam amaçlıda söylemiyor. Ayrıca şuanda kendisi arctis prime'ı aktif olarak kullanıyor hd6xx yerine.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı