3000 TL PC için gamepad önerisi

The Unforgivenw

Hectopat
Daha fazla  
3000 TL civarı PC için gamepad arıyorum. 2 tanesi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım veya bunların dışında önerilerinizi bekliyorum.

KK3 Pro özellikleri açısından daha iyi duruyor ama Çin malı olduğu için güven vermiyor 8BitDo Ultimate'de kullanması çok ergonomik değil gibi duruyor ama onunda standı falan cezbediyor.

Gulikitin çok iyi geridönüşleri var türk yayıncı birinden de cok övgü almıstı.

Ama xbox 9. Nesili de şiddetle öneririm, Servisi mükemmel ötesi ve windowsta açma tuşundan daha elini çekmeden bağlanıveriyor.
Tek sıkıntısı pil. Eğer ayrıyetten xbox gamepad bataryasını da almazsan kablolu oynanışta kendini şarj edemiyor.

Gulikitin çok iyi geridönüşleri var Türk yayıncı birinden de cok övgü almıstı.

Ama Xbox 9. nesili de şiddetle öneririm, servisi mükemmel ötesi ve Windows'ta açma tuşundan daha elini çekmeden bağlanıveriyor.
Tek sıkıntısı pil. Eğer ayrıyeten Xbox gamepad bataryasını da almazsan kablolu oynanışta kendini şarj edemiyor.

Hocam aslında en iyisi oda bende DualSense veya Xbox kolu düşünüyordum ama analogların bir süre sonra drift yapması ve bu 3. Parti gamepadlerın teknik özellikleri daha iyi olması yüzünden vazgeçtim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı