3000 TL PC toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Mükemmel falan değil GPU dalgalanmasına bak Ryzen 3 1200 cidden kötü bir işlemci.

Kötü olduğunu biliyorum. Ama bu bütçede başka tercihimiz yok.
Bu arkadaşın sistemi gayet güzel gözün kapalı bunu aldır.
SSD sorunlu.

Ailesi 10K maaş alıyormuş aşabilir bence. Yalnız 10K'da ne iyi para be.. Aylık 2300 maaş ile kuru makarna yiyoruz bizde güzel sistem.

Ryzen 5 3400G alınıp ileride ekran kartı eklemek daha mantıklı. Hem de bu işlemci 4Core 8thread yapısıyla iyi bir çekirdek yapısına sahip.

Kullanıcı bunu tercih edecek. İleride Upgrade ile uğraşmak da sıkıntılı. Bir ekran kartı olmuş 1500 TL. Ailesi Upgrade yapmasına izin verecekse de o Upgrade işi 1-2 sene uzar. O kadar sürede bu seviyede bir GPU kullanmak da sıkıntılı. Ben de seviyorum bu işlemciyi ama bu bütçede de APU toplamanın ne kadar mantıklı olduğunu bilemiyorum.

Bu arada şu A320 çipsetli bir anakartı kesinlikle almayın. 1500 TL sistem topluyorsanız bakılır belki o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…