Shiny Yasar Hectopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. 1 Haftadır araştırıyorum Max. 3000TL bütçe ile ne yapılabiliryorsa yapmaya çalıştım. Sizce Eksiklerim , Fazlalarım , Sistem hakkında görüşünüzü ve yorumunuzu alabilirmiyim. Buyrun ;
Merhaba arkadaşlar. 1 Haftadır araştırıyorum Max. 3000TL bütçe ile ne yapılabiliryorsa yapmaya çalıştım. Sizce Eksiklerim , Fazlalarım , Sistem hakkında görüşünüzü ve yorumunuzu alabilirmiyim. Buyrun ;
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Aralık 2014 #2 Gayet güzel sistem. Anakarttan biraz düşürülüp kasa Cooler Master seviyesine gelebilir sanırım.
mustafa bahur Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #3 Anakartın oc destekliyor ama işlemcinin çarpan kilidi kapalı. O Yüzden işlemciyi k serisinden almalısın. MF dedi: Gayet güzel sistem. Anakarttan biraz düşürülüp kasa Cooler Master seviyesine gelebilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende bilgisayar diziyorumda kasada kararsiz kaldım zalman iyi değil mi?
Anakartın oc destekliyor ama işlemcinin çarpan kilidi kapalı. O Yüzden işlemciyi k serisinden almalısın. MF dedi: Gayet güzel sistem. Anakarttan biraz düşürülüp kasa Cooler Master seviyesine gelebilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende bilgisayar diziyorumda kasada kararsiz kaldım zalman iyi değil mi?
MehmetcanGuner89 Kilopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #4 Bence güzel sistem toplamışsın. Ben inlet core i7 almayı düşünüyorum. Bende 3000 tl bütçe ayırıcam. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2014