3000 TL pivot monitör önerisi

Bütçe
3000

D3gh3n

Femtopat
Daha fazla  
2000-3000₺ bandında dikey olma (pivot) özelliği olan monitör önerisi. 100 Hz altı olmazsa cok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000-3000₺ bandında dikey olma (pivot) özelliği olan monitör önerisi. 100 Hz altı olmazsa cok güzel olur.
Oyuncu monitörü mü yoksa normal monitör mü? Tepki süresi kaç ms olsun? Ekran boyutu kaç inç? Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?

Son düzenleme:
Oyuncu monitörü konusunda bir cevap bulamadım tepki süresi 1 ms üstü olmazsa güzel olur ekran boyutu 23 inç ve üstü teşekkürler.

Oyuncu monitörü konusunda bir cevap bulamadım tepki süresi 1 ms üstü olmazsa güzel olur ekran boyutu 23 inç ve üstü teşekkürler.
Çözünürlüğü de belirtebilir misiniz?

27 inç FHD uyar mı? RAMPAGE Cluster CL27R165 27 inç 165Hz 1ms IPS FHD Freesync Pivot Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
27 inç FHD uymazsa:
RAMPAGE Glacier GL27R180Q 27" 180Hz 1ms Auo IPS QHD 2K AdaptiveSync RGB Pivot Siyah Flat Oyuncu Monitörü Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Pivot istiyorsanız 6000 seviyelerine çıkmanız gerek.

Son düzenleme:
Viewsonicde 3000 tlye 100 hz pivot buldum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…