3000TL olan orijinal diğeri değil. Orijinaller piyasada pek bulunmadığından bu kadar pahalı.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben şahsen MGR (Metal Gear Rising) oyuncusu olarak Steam üzerinden hikayesini de beğenerek çok sevdiğim gizlilik ve macera oyunu. Oyunun sadece kolay modda oynayabildiğim için canım çok sıkılıyordu. Ben de biraz YouTube'da araştırma yaparak en iyisi gamepad alarak oynanmakmış. Ben de gamepad seçeneklerinde belki de tüm dünyanın bildiği PS4 DualShock kolu almaya karar verdim. Bir de ne göreyim, biri 599 TL olan PS4 DualShock, diğeride 3099 TL olan PS4 DualShock. Ben 599 TL olan konsolu alacağım ama size de sormak isterim. Bunların arasındaki farklar nelerdir?
Sony PS4 Dualshock 4 V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah Fiyatı
Sony PS4 Dualshock 4 V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Çakma.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben şahsen MGR (Metal Gear Rising) oyuncusu olarak Steam üzerinden hikayesini de beğenerek çok sevdiğim gizlilik ve macera oyunu. Oyunun sadece kolay modda oynayabildiğim için canım çok sıkılıyordu. Ben de biraz YouTube'da araştırma yaparak en iyisi gamepad alarak oynanmakmış. Ben de gamepad seçeneklerinde belki de tüm dünyanın bildiği PS4 DualShock kolu almaya karar verdim. Bir de ne göreyim, biri 599 TL olan PS4 DualShock, diğeride 3099 TL olan PS4 DualShock. Ben 599 TL olan konsolu alacağım ama size de sormak isterim. Bunların arasındaki farklar nelerdir?
Sony PS4 Dualshock 4 V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah Fiyatı
Sony PS4 Dualshock 4 V2 Gamepad Yeni Nesil Kol - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
3000TL olan orijinal diğeri değil. Orijinaller piyasada pek bulunmadığından bu kadar pahalı.
Çakma.
Diğer kontrolcüyü alınca harici bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsun. Orijinallerini alsan bile PS kolları, Xbox gibi kusursuz çalışmıyor. Microsoft'un kendi kontrolcüsü doğal olarak en iyi çalışıyor.
Kontrolcüyü algılaması için DS4 ve vigem bus driver indirin.
ViGEmBus driver - Virtual Gamepad Emulation Framework (ViGEm)
The ViGEmBus driver and ViGEmClient libraries represent the core of the Virtual Gamepad Emulation Framework (or ViGEm , for short). ViGEm aims for a 100% accurate emulation of well-known gaming peripherals as pure software-based devices at kernel level. As it mimics “the real thing” games and...ds4-windows.com DS4Windows Download | Ryochan7 DS4 Version (2025)
Download the latest official version (Ryochan7) DS4windows. For more info on how to use DS4, troubleshoot or how to install/get started. Browse the site or click on the links below: Before opening DS4Windows you need to install the required drivers. Not sure how to use DS4 Windows? Use the...ds4-windows.com
Ayrıca bütçe artırırım diyorsanız şu kontrolcülere de bakabilirsiniz.
Amazon.com.tr
MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.583,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Nintendo Switch Pro Controller Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Nintendo Switch Pro Controller Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Nintendo Switch Pro Controller Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.029,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu özelliklerini incele, 712,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Garantili:
Garantisiz: (garanti belirtilmediğinden yazdım ama garantisi olanlar çıkabiliyor veya başka ülke için üretilen ürünleri sattıkları olabiliyor. Bu ürünlerde yerel için bir garanti var mı bilmiyorum.)
Garantisiz eski nesil:
Bütçe sorununuz yoksa yeni nesil Xbox kontrolcü almanızı öneririm. DualShock sunduğu avantajlar iyi olsa da çoğunlukla konsol oyunlarına göre tasarlandığından, çoğu özelliğine bilgisayarda erişemeyeceksiniz.
PS4 koluyla daha iyi oynuyor bir tık fanboy yorumu olmuş. Xbox kontrolcüsü bilgisayarda en uyumlu çalışan kontrolcü. Yine de PS kontrolcüsü tercih edecekseniz çakma ürünü değil de güncel DS5 almanızı öneririm.
Çakma olduğunu anlamanın çok basit bir yolu var. Orijinal kontrolcüler 1800-3700 arasında fiyatlardan gidiyor. En ucuzu Xbox'ın 8. nesil kontrolcüsü veya ikinci elden PS4 kontrolcüsü bulmayı deneyebilirsin. Ama ülkemizde PS5 alımları az olduğundan, bu kontrolcülere tüketicileri bebek gibi bakıyorlar.