3000 TL R5 1500X ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

erkin akbudak

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, arkadaşım 3.000 TL bütçeyle kasa toplayacak. Güncel oyunları oynamak istiyor. Geleceğe yönelik olmasını istiyor. Overclock yapmayacak. Vatan Bilgisayar'dan şöyle bir liste yaptık. Bu bütçeyle önerileriniz neler olur? Şimdiden teşekkürler.

Not: fiyatlar KDV'siz yazıyor.

Ürün linkleri:
WhatsApp Image 2017-07-12 at 22.22.23.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, arkadaşım 3.000 TL bütçeyle kasa toplayacak. Güncel oyunları oynamak istiyor. Geleceğe yönelik olmasını istiyor. Overclock yapmayacak. Vatan Bilgisayar'dan şöyle bir liste yaptık. Bu bütçeyle önerileriniz neler olur? Şimdiden teşekkürler.

Not: fiyatlar KDV'siz yazıyor.

Ürün linkleri:
Eki Görüntüle 248017
2500 TL altı sistemlerde bile SSD öneriyoruz. İşlemciyi Ryzen 1400 yapın aşırı fark yok birde SSD ekle. Onun dışında sistem güzel.

Geleceğe yönelik olmasını istiyorsanız bekleyin. 1500X ve RX 570 ile güzel bir sistem toplayabilirsiniz o fiyata. Bu saatten sonra SSD'siz sistem olmaz. SSD ekleyin.

İlla vatandan mı alınacak? Ayrıca pazartesi GTX 1050Ti gaming X modeli elimde olacak isterseniz size ayarlayabilirim. Ordakinden ucuz ayrıca.

@Metrica RX 570'in 1500 1700TL arasında olduğunu düşünürsek nasıl sığacak sisteme?

Bekleyin yazdım hocam. Nanokatolog'da 900 TL'ye RX 570 satıldığını hatırlıyorum.
Ozaman öyleydi madenciler sayesinde GTX 1060 tavan yaptı fiyatı GTX 1070 ile daha fazla bile sayılır. Rx 570 stoklarda uzun süre sonra olur uzun süreden kastım 5-6 ay madencilere özel stok ve GTX 1060 göre kat kat daha az fiyatlı olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı