3000 TL Red Switch klavye önerisi

BerkayPAT

Megapat
Dostlar selam amaç oyun. Ne kadar hassas tepkimeli olursa o kadar iyi olur. Bastığım saniye algılasın kolay basım olsun. Mümkünse TKL Tip'de olsun ve en önemlisi red Switch olması çünkü Blue Switch sesi yoruyor. Ricamdır F/P olacak diye zart zurt markalar önermeyin kaliteli markalar olursa sevinirim. Bütçe 3000 civarı. Bu arada red Switch Blue Switch performans farkı oluyor mu?

Üstteki NX switch'li klavye daha pahalı diye RX switch'lerden daha iyi sanılıyor. 30 milyon daha az ömrü var performans olarak da daha kötü. Alınmaz. Fullsize için:

TKL:

Hocam 450 tl kadar bütçe arttırma şansınız varsa Apex 7 alın geçin derim, sizi üzmez, kalitelidir. Biliyorum +450 tl abartı bir fiyat ama bütçe arttırıp bunu alırsanız rahat edersiniz: SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Eğer bütçe arttırma şansınız yoksa Asus’un bu TKL klavyesini alın: Asus ROG Strix Scope NX TKL Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam 450 tl kadar bütçe arttırma şansınız varsa Apex 7 alın geçin derim, sizi üzmez, kalitelidir. Biliyorum +450 tl abartı bir fiyat ama bütçe arttırıp bunu alırsanız rahat edersiniz: SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Eğer bütçe arttırma şansınız yoksa Asus’un bu TKL klavyesini alın: Asus ROG Strix Scope NX TKL Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apex 7 fiyatına asla ama asla değmeyecek bir klavye. 50 milyon ömürlü switch'lerini kullanıyorlar.
Bir OLED koydular diye bu kadar para mı verilecek? Sırf SteelSeries falan diye kanıyorsunuz ya şöyle ürünlere cidden üzülüyorum. Markaya göre seçim yapmayın.

Attığınız linkteki Strix Scope da NX switch'leri kullanıyor. Cherry MX'li versiyonu 2.400TL iken NX switch'e o kadar para verilmez. Arada 30 milyonluk bir ömür kaybı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı