Arkadaşlar bu sistemi alacaktım RX 480 özel soğutmalı ekleyerek, fakat yıldım beklemekten.
bekleye bekleye anakartın DOOM oyun hediyesi kalktı. ben de kararımı değiştirmeye ittim kendimi Sapphire RX 470 nitro OC 8GB 256 bit mi alsam diye düşünmeye başladım fakat dediğim gibi kafam gerçekten çok karışık para hazır almak istiyorum fakat hala aklımda hangisi alsam veya beklesem mi RX 480i sorusu var. Bir de bu sistemi topladım.
Anakart DOOM hediyesi kalktıgından dolayı daha uygun bir tane alayım dedim pro vdh olarak değiştirdim çok mu şey kaybederim bu değişiklikle? ASUS'taki pro gamingti çünkü. Bir de bu var pro vdh olan anakartlı ek olarak Sapphire RX 470 8GB gelecek buraya 1000TL,
3000TL hazır sadece sistem karmaşası yaşıyorum. Monitörüm samsung b2230 syncmaster. Farklı sistemler önerebilirsiniz 3000TL geçmedikçe.
8GB tercih edilirse oyunlar sadece ekran kartının belleğini kullanır, RAM ile zaman kaybetmez. Fakat bunun performansa etkisi olur mu, olursa ne kadar olur bilmem.
8GB tercih edilirse oyunlar sadece ekran kartının belleğini kullanır, RAM ile zaman kaybetmez. Fakat bunun performansa etkisi olur mu, olursa ne kadar olur bilmem.
Zaten benim dediğim de aynı şey. Diyorum ki 8GB model alınırsa oyunlar tamamen VRAM'ı kullanır ve RAM'e hiç gerek kalmaz. 4GB modeller yüksek çözünürlükte ve yeni oyunlarda VRAM'ı aşabilir.
Zaten benim dediğim de aynı şey. Diyorum ki 8GB model alınırsa oyunlar tamamen VRAM'ı kullanır ve RAM'e hiç gerek kalmaz. 4GB modeller yüksek çözünürlükte ve yeni oyunlarda VRAM'ı aşabilir.