3000 liraya Ryzen 5 2600, Sapphire RX 570 4 GB ve 8 GB DDR4 3000 MHz RAM, 240 GB SSD’li bir sistem toplayabilir miyiz? İşlemci ve RAM dengeli mi? Anakartı B450M düşünüyorum ancak envai çeşit modeli var en uygunu hangisi?
Elektronik şans işi biraz. Kendim ve arkadaşlarım içinde kullanan birçok kişi var ve herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Karar kendisinin yine de. Nvidia olarak isterse MSI'den önerim bu olurdu.
Yaklaşık 4-5 gün önce elime ulaşan sistemimi satmam gerekiyor. Taşınacağım için yanımda götüremem. Sistem tamamen İtopya'dan alındı. Bizimkiler kutuları toplarken faturasını ve garanti belgelerini atmışlar. İtopya ile konuştum üretici firmalar ile iletişime geçmeniz gerekiyor biz bir seferlik...
SSD'yi 120 GB'a düşürerek ve bütçeyi 200 TL aşarak toplayabilirsin, kasayı bütçen kısıtlı olduğu için dahil etmedim, dahil etmek yerine 2.el 30 TL'ye bir kasa alman daha mantıklı olur. 200 TL kasaya vereceğine düşük bütçede diğer önemli bileşenlerin bir yükseğini almak bana göre daha mantıklı.