sahnUzal44.m
Femtopat
Arkadaşlar merhaba bütçem ortalama 3000 TL biraz üstüne de çıkabilirim ama 4000 falan zor olur.
Tavsiyelerinizi bekliyorum saatler hakkında pek bir bilgim yok. Yani türleri açısından ama model olarak mesela şunlar hoşuma giden modeller.
www.ersasaat.com.tr
www.ersasaat.com.tr
www.ersasaat.com.tr
Yani düzgün bir sekilde bu bütçeye uygun Casio'nun şu modelleri hoşuma gitti tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Tavsiyelerinizi bekliyorum saatler hakkında pek bir bilgim yok. Yani türleri açısından ama model olarak mesela şunlar hoşuma giden modeller.
CASIO STANDART MTP-B100MB-1EVDF Kol Saati
Casio MTP-B100MB-1EVDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.
CASIO STANDART MTP-VD02D-2EUDF Kol Saati
Casio MTP-VD02D-2EUDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.
CASIO STANDART MTP-VD01D-3BVUDF Kol Saati
Casio MTP-VD01D-3BVUDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.
Yani düzgün bir sekilde bu bütçeye uygun Casio'nun şu modelleri hoşuma gitti tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.