3000 TL sistem için öneriler

Tekrar baktım PSU'yu bununla değiştir FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY
Peki arkadaşın önerdiği SSD'yi mi almalıyım yoksa başta belirttiğim SanDisk SSD'yi mi?

Belirtiğiniz SSD kronik sorunlı bir SSD. Attığım Patriot SSD ise uzun vadede sorun çıkarmayacak kaliteli bir SSD.

Peki arkadaşın önerdiği SSD'yi mi almalıyım yoksa başta belirttiğim SanDisk SSD'yi mi?

Bir fark yok arkadaşın önerdiği SSD'yi pek duymadım ama sistem toplarken hep o SSD'ye atan oldu aralarında çok büyük fiyat farkıda yok SanDisk al veya onu fark etmez. Sorun çıkartacağını düşünmüyorum.

R3 3100 olan sistem mi yoksa R5 3400G olan sistem mi daha fazla performans verir?

Neredeyse aynı performansları verecekler. APU sistem 1 adım önde dahi olabilir bana kalırsa.

Belki çok komik bir soru olacak ama APU işlemcilere ekran kartı taktığımızda işlemcinin grafik biriminden de faydalanabiliyor muyuz?

R3 3100'e takacağın ekran kartına bağlı.
Rx550 takıyor arkadaş. Vega 11 daha güçlü bir gpu. Çift kanal ram kullandım bununda performansı olucak. Ryzen 5 3400g ise ryzen 3 3100 e işlemci olarak gerçekten yakın fps anlamında rahat geçicektir apu sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…