3000 TL sistem önerileriniz

yokoshi463

Hectopat
Daha fazla  
MSI gtx 970, h97 model bi anakart almayı düşünüyorum. Gaming 3 diye karar verdim ama farklı önerileri bekliyorum.
i5 4460 veya i5 4590 alacagim. Farklari az sanirim yine de önerilerinizi bekliyorum.
2x4 herhangi bir ram marka crosair veya kingston olabilir fark etmez.

Evet arkadaşlar 3000 tl belki azıcık aşabilir bi pc toplamayı düşünüyorum. Yukarıda belirttiğim donanımları dikkate alarak yorum yapmanızı istiyorum. Yani ssd, kasa, hdd, psu size bıraktım :)

MSI gtx 970, h97 model bi anakart almayı düşünüyorum. Gaming 3 diye karar verdim ama farklı önerileri bekliyorum.
i5 4460 veya i5 4590 alacagim. Farklari az sanirim yine de önerilerinizi bekliyorum.
2x4 herhangi bir ram marka crosair veya kingston olabilir fark etmez.

Evet arkadaşlar 3000 tl belki azıcık aşabilir bi pc toplamayı düşünüyorum. Yukarıda belirttiğim donanımları dikkate alarak yorum yapmanızı istiyorum. Yani ssd, kasa, hdd, psu size bıraktım :)
Kasa: Zalman z3 plus 600w modeli olabilir. HDD: wd blue 1tb olabilir. Ssd: samsung 850 evo

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı