3000 TL sistem önerisi

Eyes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar. 2500-3000 TL civarında oyun oynamak için bilgisayar satın almayı düşünüyorum. 2500-3000 TL'ye alınacak olan bilgisayar tatmin edici düzeyde performans vermez ancak bütçem bu kadar, yardımlarınızı bekliyorum.

Teknobiyotik'ten alışveriş yapmayın. Bunun yerine APU alıp sonradan ekran kartı takarsınız ve senelerce kullanırsınız.

RAM'i 1arttırırsan alınır ve ilerleyen zamanlarda GTX1650 takarsın sistem süper olur ve zaman geçtikçe parçaları yükseltirsin mesela ekran kartı aldıktan sonra işlemciyi yükseltebilirsin bu sayede daha iyi ekran kartlarınıda takabilirsin.

Hocam bunda da PSU ve kasa kötü, en iyisi 2. ele yönelmek.

Hocam bunda da PSU ve kasa kötü, en iyisi 2. ele yönelmek.

O da doğru ikinci el olsa daha güzel olur belki arkadaş bakar ben yine de bırakıyorum 2.el sistemi.
A320 anakart sıfır 450TL
Ryzen 5 1600 2.el 900TL.
MSI RX460 2.el 650TL.
8 GB 3000MHz RAM sıfır 300TL.
240GB SSD 270TL.
FSP High Power Aerocool gibi markalardan 500W PSU 200TL 2.el.
Kasa seçimi size kalmış kalan para ile kasa alırsınız ama bu sistem oyunlarda sizi üzmez donanım arşivi topladı bu sistemi ama o toplarken 1900TL idi maalesef dolar artık böyle bir sistemi bile 2700TL civarına getiriyor oyun testini de bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Toplayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…