@370423 teşekkür ederim sağ olun. @King Weathers 5 tane bilgisayarın hepsi mi kötü bütçem bu kadar olduğu için daha iyisini alamıyorum. Sizin önerebileceğiniz varsa onu da incelemek isterim.
@370423 teşekkür ederim sağ olun. @King Weathers 5 tane bilgisayarın hepsi mi kötü bütçem bu kadar olduğu için daha iyisini alamıyorum. Sizin önerebileceğiniz varsa onu da incelemek isterim.
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.
www.sinerji.gen.tr
Bunu yapabildim ram çift kanal koydum daha iyi performans alabilmen için bu sistemin oyun testi youtubede var r3 3200g 8gb ram yazarak sistemin oyun testine bakabilirsin
Açıkcası sadece 2 parça farklı PSU ve kasa senin hazır gösterdiğin 2 sisteminde kasası ve PSU'su berbat ben kasa ve PSU bakımından daha iyi sizi üzmeyecek parçalar koydum satın alacaksanız benimkini almanızı öneririm oldu da sen kendi hazır sistemlerinden birini aldın kasanın hava akışı iyi olmadığı için tam performans alamayacaksın ancak benim önerdiğim sistemde tüm parçalar performans verecek. Ancak o kasalarda alınabilir sadece PSU'su arıza yapabilir onun için o sistemdeki PSU'yu alınca satman ve yerine daha iyi bir PSU alman 500W (FSP High Power Aerocool Thermaltake gibi) öyle yaparsan alınır ve benim verdiğimden 300TL ucuza gelir yine de tercih senin.
Fena değil hocam ancak APU'daki grafik birimi GTX750 Ti'yi geçiyor GT1030 gücünde oluyor ben ileride ekran kartı satıp yeni ekran kartı takma derdine düşmemeniz için yaptım ileride ekran kartını sadece satın alacaksınız ve takacaksınız.