3000 TL sistem önerisi

Hocam buyrun, size 3330 TL'ye canavar gibi bir sistem. Sonradan bütçeniz olursa ekran kartı takar, keyfinize bakarsınız. Topladığım sistemde APU işlemci var. Hem ekran kartı hem işlemci yani. Neredeyse her oyunu oynarsınız.

Hocam benim tavsiyemdekinden tek farkı PSU'su ve kasası fakat fazla artmamış mı?

@King Weathers ilginiz için teşekkür ederim, galiba PSU, kasa ve ek olarak 8 GB RAM farklılığı var. 16 GB RAM yerine şuanlık 8 GB alıp ilerleyen zamanlarda ek olarak 8 GB daha almayı planlıyorum. @erhanprince ve @King Weathers ikinizin toplamış olduğu bilgisayarlardaki tek fark PSU ve kasa farkı oluyor. 50 TL daha fazla vererek daha pahalı olan sistemi almak daha mı mantıklı ?

Hocam 8 GB alıp 1 veya 2 ay sonra 1 RAM daha alacaksanız tek kanal alın ancak ben 1sene idare ederim diyorsanız çift kanal yapın.

@King Weathers ve @erhanprince ikinizin atmış olduğu bilgisayarlar RAM'leri 2x4 yapıp birini almayı planlıyorum. Sizin toplamış olduğunuz bilgisayarların tek farkı PSU ve kasa oluyor hanginizdeki PSU ve kasayı almam daha iyi olur ?

Ben arkadaşıma 3000TL'ye 1500x ve rx580'li sistem topluyorum. 2. el olarak pazarlık da yapılınca kolayca toplanıyor.

Eğer 1 veya 2 ay içinde ekran kartı alırım diyorsan @King Weathers hocamın sistemini al fakat ben 1sene kullanırım sonra alırım diyorsan benim sistemimi al çünkü arada sadece PSU farkı var ve PSU 400TL fark atmış o 400TL cebinizde kalır para biriktirip iyi bir ekran kartı alırsın 400W PSU'yu küçük görme RX460 çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…