3000 TL Sistem Önerisi

Yamaner

Hectopat
Merhabalar CS:GO, GTA 5, Valorant türü oyunları kaldıran bir sistem olursa iyi olur. Bütcem 1000 TL ila 3000 arası, monitör dahil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata ancak APU sistem toplanabilir. O da saydığınız oyunları kaldırır.
İşlemciyi Ryzen 5 3400G Pro yapıp alın.

Kingston HyperX Fury 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16FB3/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2

Toplam 2700 civarı.

Benim attığım daha mantıklı sanki R3 2200G günümüz oyunları için yetersiz.

Benim attığım daha mantıklı sanki R3 2200G günümüz oyunları için yetersiz.

Senin attığın sistemde 8 GB RAM var tek kanal bu en az 10FPS fark demek SSD kalitesiz anakart A320 aşırı giriş seviyesi bir anakart bir sistem sadece işlemci ile olmaz benim sistem senin sistemle aynı FPS'i veriyor ve daha ucuz.

RAM sonradan artırılabilen bir parça olduğu için işlemciden ödün vermek mantıksız geliyor bana.

Ayrıca 8₺ daha verip 3200MHz olanlardan da alabilirsin. İleride 3600MHz CL18'de çok rahat çalışır.

Ayrıca 8₺ daha verip 3200MHz olanlardan da alabilirsin. İleride 3600MHz CL18'de çok rahat çalışır.
Onu görmedim iyi olur gerçekten.
Sadece ram demedim ssd kalitesiz anakart a bidaha paramı vericek adam oc bile yapılmıyor o anakartta.
SSD kötü falan değil bu arada.
Giriş seviyesi ama sorunlu bir SSD değil.
Anakart konusunda haklısın ama iş yine bütçe meselesine çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…