3000 TL sistem önerisi?

1.PNG

+ Galax Nvidia GeForce GTX 970 EX OC 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Toplam: 3.026 Tl
Güzel bir sistem oldu. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Haklısınız ama V300 serisinin kötü olduğunu düşünüyorum. HyperX Fury daha iyi bir seçim olacaktır.

Z97 PC Mate yerine Gigabyte H97 HD3 daha mantıklı olur çünkü seçtiğin işlemci zaten non-K. Onun dışında gayet güzel ve piyasadaki coğu oyunu ultrada akıcı bir şekilde oynatır.
Haklısın ama arkadaş ileride K serisi bir işlemci aldığında ona sıkıntı çıkarmayacaktır. Yani işlemci upgrade inin önünü açık bırakmak daha mantıklı olacaktır.

Bence bu fiyata ssd bulmuşken ve sisteminde illa ssd olsun diyorsan 159 TL ye kaçırma derim :) Bilgisayarını 2 hafta sonra alırsın, önceden ssd ni sipariş verebilirsin internetten. Zaten internete özel diye biliyorum.

Haklısın ama arkadaş ileride K serisi bir işlemci aldığında ona sıkıntı çıkarmayacaktır. Yani işlemci upgrade inin önünü açık bırakmak daha mantıklı olacaktır.

Ben ileride "K" serisi işlemci alacak olsam o işlemciyi Z97 PC MATE'e takmazdım. Ucuz fakat çok iyi overclock performansı yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı