milkyway Picopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #11 milkyway dedi: Hocam oynayacağı oyunlar belli ileride yükseltmeler bu sistemle güzel olur yani haksız mıyım? Genişletmek için tıkla... Valorant oyunun sistem gereksinimlerine bakarak bir sistem oluşturmaya çalıştım önerdiği sistem gereksinimlerini karşılıyor bütçe düşük bu kadar olur yani.
milkyway dedi: Hocam oynayacağı oyunlar belli ileride yükseltmeler bu sistemle güzel olur yani haksız mıyım? Genişletmek için tıkla... Valorant oyunun sistem gereksinimlerine bakarak bir sistem oluşturmaya çalıştım önerdiği sistem gereksinimlerini karşılıyor bütçe düşük bu kadar olur yani.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 11 Aralık 2021 #12 484426 dedi: Çok teşekkür ediyorum, bu sistemi belki alabilirim. Genişletmek için tıkla... Soğutucudan kısarak bütçeyi tutturabilirsin. Ama işlemci işle beraber gelmiyor haberin olsun.
484426 dedi: Çok teşekkür ediyorum, bu sistemi belki alabilirim. Genişletmek için tıkla... Soğutucudan kısarak bütçeyi tutturabilirsin. Ama işlemci işle beraber gelmiyor haberin olsun.
4 484426 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 149 Makaleler 1 11 Aralık 2021 #13 isimsizkahraman dedi: Soğutucudan kısarak bütçeyi tutturabilirsin. Ama işlemci işle beraber gelmiyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Bende tam onu sorucaktım, Soğutucu gereklimi? isimsizkahraman dedi: Soğutucudan kısarak bütçeyi tutturabilirsin. Ama işlemci işle beraber gelmiyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Ayrıca 8 GB ram önerseniz? bütceden kısmak icin.
isimsizkahraman dedi: Soğutucudan kısarak bütçeyi tutturabilirsin. Ama işlemci işle beraber gelmiyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Bende tam onu sorucaktım, Soğutucu gereklimi? isimsizkahraman dedi: Soğutucudan kısarak bütçeyi tutturabilirsin. Ama işlemci işle beraber gelmiyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Ayrıca 8 GB ram önerseniz? bütceden kısmak icin.
milkyway Picopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #14 484426 dedi: Bende tam onu sorucaktım, Soğutucu gereklimi? Ayrıca 8 GB ram önerseniz? bütceden kısmak icin. Genişletmek için tıkla... Sen biraz araştır benim kafama yatmadı 2 çekirdekli işlemcinin ekran kartı olarak ne kadar performans vereceğini.
484426 dedi: Bende tam onu sorucaktım, Soğutucu gereklimi? Ayrıca 8 GB ram önerseniz? bütceden kısmak icin. Genişletmek için tıkla... Sen biraz araştır benim kafama yatmadı 2 çekirdekli işlemcinin ekran kartı olarak ne kadar performans vereceğini.
4 484426 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 149 Makaleler 1 11 Aralık 2021 #15 milkyway dedi: Sen biraz araştır benim kafama yatmadı 2 çekirdekli işlemcinin ekran kartı olarak ne kadar performans vereceğini. Genişletmek için tıkla... Fena değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
milkyway dedi: Sen biraz araştır benim kafama yatmadı 2 çekirdekli işlemcinin ekran kartı olarak ne kadar performans vereceğini. Genişletmek için tıkla... Fena değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 11 Aralık 2021 #16 484426 dedi: Bende tam onu soracaktım, Soğutucu gerekli mi? Ayrıca 8 GB RAM önerseniz? Bütceden kısmak için. Genişletmek için tıkla... 8 GB tek kana bir RAM kullanırsanız, performans çok fazla düşer. APU sistemlerde çift kanal yüksek MHz RAM'lar çok önemli.
484426 dedi: Bende tam onu soracaktım, Soğutucu gerekli mi? Ayrıca 8 GB RAM önerseniz? Bütceden kısmak için. Genişletmek için tıkla... 8 GB tek kana bir RAM kullanırsanız, performans çok fazla düşer. APU sistemlerde çift kanal yüksek MHz RAM'lar çok önemli.