İyi forumlar herkese,
Oyun bilgisayari almak istiyorum ama fazla bilgim yok. GTA 5, Battlefield 1, Fifa 17 gibi oyunlari FPS sorunun olmadan medium high düzeyinde oynatabilecek kasa veya leptop onerebilir misiniz?
Dizustu olmasi daha iyi olur. Fiyat araligim 2500 3000 arasi.
Tesekkur ederim herkese.
İstersen ssd alabilirsin. Hafif oynamalar yapabilirsin. Kart'ın technopat incelemesi var. YouTube'den izleyebilirsin. Her oyunda +50 FPS oynarsın. Uzun ömür istiyorsan, AMD sistemin temizliğini iyi yap. Dizüstü demişsinde o fiyata bulamazsın ama 3300 TL civarında Dell inspiron 7559 var. Onu öneririm.
İstersen ssd alabilirsin. Hafif oynamalar yapabilirsin. Kart'ın technopat incelemesi var. YouTube'den izleyebilirsin. Her oyunda +50 FPS oynarsın. Uzun ömür istiyorsan, AMD sistemin temizliğini iyi yap. Dizüstü demişsinde o fiyata bulamazsın ama 3300 TL civarında Dell inspiron 7559 var. Onu öneririm.
750 Watt böyle bir sistem için çok fazla. Daha düşük güç kaynağı alınarak paradan tasarruf edilir. i5 6500 işlemciye H110M anakart koymuşsunuz. Böyle bir işlemciye B150M konulmalıydı. Ayrıca RX 460'a neredeyse 400 TL fazla vermişsiniz.
Bu sistemi önerebilirim. GTX 1060 seni 3-4 sene rahat yüksek-orta ayarlarda oynatır. Zaten o süreden sonra bir yükseltme yapılabilir. İşlemciyi ise şimdi almayacaksan Kaby Lake serisini bekle derim. Kasa gayet şık ve 80+ 650W bir PSU ile geliyor. Depolama alanı gayet iyi diye düşünüyorum. İstersen SSD'yi 120 GB yapıp tam 3000 TL ile alabilirsin; ancak bunu önermiyorum. SSD performansını gördükçe ikincisini eklemek isteyeceksiniz. RAM'i ileride yükseltebilirsiniz. Bir tane daha 8 GB ekleyerek sorun çekmezsiniz. Benim diyeceklerim bu kadar şimdiden hayırlı olsun.
750 Watt böyle bir sistem için çok fazla. Daha düşük güç kaynağı alınarak paradan tasarruf edilir. i5 6500 işlemciye H110M anakart koymuşsunuz. Böyle bir işlemciye B150M konulmalıydı. Ayrıca RX 460'a neredeyse 400 TL fazla vermişsiniz.