3000 TL Sistem Önerisi

Kansu

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Ben bu ay işe yeni başladım, herhangi bir ek gelirim olmamakla birlikte aylık maaşım 3000 TL'dir. 2k çözünürlükte oyun oynama hayaliyle yanıp tutuşuyorum ama bütçem çıkmazsa full hd ile de yetinebilirim.

Bu konuda bana verebileceğiniz tavsiyeleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3000 TL ile 2K oynamak zor. Neticede 2K oyunlar sağlam ekran kartı ister. GTX 1060 kurtarmayabilir. En az 2000 TL lik ekran kartı almalısınız.

3000 TL ile 2K oynamak zor. Neticede 2K oyunlar sağlam ekran kartı ister. GTX 1060 kurtarmayabilir. En az 2000 TL lik ekran kartı almalısınız.

hocam bütçe 3000 tl değil aylık aldığım maaşım. Başlıkta da belirttiğim gibi her ay bir parça alıcam. Mesela bir ay ekran kartı bir ay işlemci bir ay power + kasa gibi

Başlık 3000 tl sistem önerisi içeriği de 2k oyun olunca öyle birşey yok demeye gelmiştim :) lakin toplama olayını her ay farklı parça alarak değil de her ay birikim yaparak yaza doğru toptan yapabilirsiniz. Zira internet üzerinden çok değişik kampanyalar, indirimler yada yaz tatilinde karne hediyesi gibi olaylardan faydalanılabilir.

Başlık 3000 tl sistem önerisi içeriği de 2k oyun olunca öyle birşey yok demeye gelmiştim :) lakin toplama olayını her ay farklı parça alarak değil de her ay birikim yaparak yaza doğru toptan yapabilirsiniz. Zira internet üzerinden çok değişik kampanyalar, indirimler yada yaz tatilinde karne hediyesi gibi olaylardan faydalanılabilir.

Başlığı sanırım modlar değiştirmiş benim başlığım bu değildi :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı