3000 TL sistem önerisi

Steve McQueen

Megapat
Daha fazla  
1 - 2 hafta içerisinde, kuzenimin isteği doğrultusunda, sadece oyun amacı ile kullanılacak bir sistem toplama düşüncemiz var. Yaklaşık olarak 3000 TL civarı bir bütçemiz mevcut. (200 - 300 TL bütçeyi zorlayabiliriz.) Bu bütçeye monitör, klavye, mouse gibi bileşenler de dahil olacak. Bellek fiyatlarının ikiye katlanmış olması, dolar kurunun yükselmesi ve hızla gelişen teknolojiyi de birkaç aydır takip edemediğim için bu konuda herhangi bir sistem örneği toplayamadım. Bu bütçeye fiyat / performans açısından hangi bileşenleri önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
qwrqw.png

Önerileriniz için teşekkür ederim. Ekipmanların öyle ahım şahım bir şey olması gerekmiyor. Uygun fiyatlı a4Tech bile olabilir. @ulaşcan3 @chuk

Normalde sistemi geçtiğimiz hafta kuracaktık fakat bu etkinlik neticesi ile biraz erteledik. Çok fazla bir indirim olacağını sanmıyorum fakat yine de beklemekte fayda var. Genelde önce bindirim, sonra indirim uyguluyorlar. @burakoruk

Daha bu sabah Hepsiburada'da MSI GTX 1050 ti aero itx 700 TL idi. Hemen tükenmiş. Çok fazla denk gelmese de bu şekilde bir iki tane indirim bile yakalasanız klavye fare gibi ekipmanlara ayıracağınız bütçeyi arttırabilirsiniz.

@burakoruk Katılıyorum ben de Hepsiburada.com' dan Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC ekran kartımı 1280 TL'ye almıştım bundan tam 2 ay önce. O yüzden sıkı takip etmekte fayda var.

Gelen önerileri ve kendi araştırmalarım sonucunda bulduğum bileşenleri harmanlayarak böyle bir sistem oluşturdum. Sistem hakkındaki yorumlarınızı, varsa farklı önerilerinizi paylaşabilir misiniz?

Sistem.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı