Merhabalar. Aklımda laptopumu satıp masaüstü bilgisayar almak var. Fiyat 3000 TL.
RGB'ye ihtiyaç yok. Gaming klavye mouse ihtiyaç yok (yetmezse eski klavye kullanırım). Monitör 2. el olabilir Gaming ihtiyaç yok 1080P yeterli. Oyunları düşük ayarlarda 3 sene açsın. 4-5 sene götürsün. Bilgisayar çok ağır kullanan bir insan değilim. Uzay montaj (kasasız) olamaz küçük kardeşim var evimde. Önerilerinizi bekliyorum. İyi akşamlar.
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
500 liraya ikinci el güzel bir monitör alınabilir.
Benim önerim bu sistemdeki ramin aynısından alıp anakartı B450 S2H yapmanız. Şu anki haline göre %35-40 oranında performans artışı sağlar. Ama işte öyle yapınca 3000 TL oluyor Monitör için ayrı bir bütçe ayırabilirseniz dediğim gibi yapmanızı öneririm.
Bütçe 3500 TL falan olsa ileriye dönük, güzel bir APU sistem toplanabilir elbette. 3200G'yi de hazır sistemler dışında pek göremedim. Onun dışında hazır sistemlere yine adını sanını duymadığımız marka bellek ve depolama koymuşlar.