Arkadaşlar merhaba, elimde bir tane anakart var; GA-G41M-COMBO anakart var. Bunun üstüne toplamayi dusunuyorum. Nasıl bir işlemci gerekiyor vs araştirip bulmaya çalışacağım.
2004 yılında çıkan sokete yatırım yapacağınıza APU daha mantıklı olur. Elinizdeki anakartı kullanıp sistem dizmek parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Bunların yanına da ikinci el bir RX460 alabilirsiniz ama ben bile yaparken içime sinmedi arkadaşların dediği gibi APU toplamak daha mantıklı o kadar paraya yazık APU olmasın derseniz i3 10100F ve ikinci el bir RX570 bile bundan daha mantıklı olur.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Bunların yanına da ikinci el bir RX460 alabilirsiniz ama ben bile yaparken içime sinmedi arkadaşların dediği gibi APU toplamak daha mantıklı o kadar paraya yazık APU olmasın derseniz i3 10100F ve ikinci el bir RX570 bile bundan daha mantıklı olur.
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...