N Nazım_Parlak Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar 3000 TL civarında bir sistem toplamanızı istiyorum. Bu pc ile oyun oynayıp video renderı alıcam. Önerilerinizi bekliyorum,vatan bilgisayardan toplarsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar 3000 TL civarında bir sistem toplamanızı istiyorum. Bu pc ile oyun oynayıp video renderı alıcam. Önerilerinizi bekliyorum,vatan bilgisayardan toplarsanız sevinirim.
7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 10 Ağustos 2015 #2 Recep abinin yaptığu bu video rehber olacaktır.Ürünlerin güncel fiyatlarını araştırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep abinin yaptığu bu video rehber olacaktır.Ürünlerin güncel fiyatlarını araştırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hacket Hectopat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 115 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #3 Güncel. Masaüstü Sistem Tavsiyeleri - Ağustos 2015 - Technopat