3000 TL'lik bi bütcem var. Bende bu bilgisayarı topladım. Sizce nasıl bi bilgisayar ? Parçalar uyumlu mu? Birde bi parçadan kısıp 3000 TL yapabilir miyim ?
Everest kasa'dan iki tane almışsınız ve Everest yanlış bilmiyorsam tavsiye edilmiyor. 3000TL'lik sisteme AMD değil Intel tabanlı toplamak da daha makul olur. Kasa olarak CM/Corsair/Zalman/Thermaltake düşünebilirsin. SSD'de alırsan gayet güzel olur.
R9 380 alıyorsan neden APU işlemci alıyorsun ? Sonra R9 380 gibi bir ekran kartına neden Everest kasa ve PSU alıyorsun ? Hiç mi izlemedin videolarımızı, hiç mi okumadın tavsiyelerimizi ? Anakartla işlemci uymuyor zaten... Yahu en basitinden iki saniyeni ayırıp buraya bir baksaydın bari evladım:
R9 380 alıyorsan neden APU işlemci alıyorsun ? Sonra R9 380 gibi bir ekran kartına neden Everest kasa ve PSU alıyorsun ? Hiç mi izlemedin videolarımızı, hiç mi okumadın tavsiyelerimizi ? Anakartla işlemci uymuyor zaten... Yahu en basitinden iki saniyeni ayırıp buraya bir baksaydın bari evladım:
Abi özür dilerim Sistem tavsiyelerinde, altında yazan fiyattan hep daha fazlası çıkıyor. Bende hem tavsiyelerden bakarak hemde kendim bularak karışık bir sistem toplamak istedim.