3000 TL sistem toplama

mustafa7171

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2800-3000TL arası günümüz ve çıkacak oyunları akıcı bir şekilde oynatacak bir sistem tavsiyesi istiyorum. Forumda baktım ama hiçbiri tatmin etmedi. Lütfen bilen birisi yardım ederse çok makbule geçer. Monitör dahil değil Bir de SSD olmasın.

Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ? Günümüz oyunlarını ve çıkacak oyunları akıcı bir şekilde oynatır mı ?
dararara.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi alman daha mantıklı olacaktır. GTX 970 , R9 380'den daha performanslıdır.
Ayriyetten sizin sisteminizde "K" ibaresi olamayan bir işlemciye Z97 bir anakart takmanız gereksiz olmuş.
3100 TL.jpg

Bu sistemi alman daha mantıklı olacaktır. GTX 970 , R9 380'den daha performanslıdır.
Ayriyetten sizin sisteminizde "K" ibaresi olamayan bir işlemciye Z97 bir anakart takmanız gereksiz olmuş.
Eki Görüntüle 114140

Bu sistemi alabilirsiniz arkadaş güzel toplamış.

Hocam her şey iyi güzel de o 4 GB RAM nedir Allah aşkına ? Gskill'in 2x4 olanından alın.

Dostum dikkat edersen arkadaş adetini 2 yapmış. Yani 4x2=8

Buyrun 200tl arttı bu fiyata`da gidip klavye, mouse veya kulaklık alabilirsiniz. Şuanki yaptıgınız sistem biraz saçma i5 4590 ve i5 4460 arasında 50 tl gibi çok az fark var ama i5 4460`da çok güçlü bir işlemcidir oyunlarda sıkıntı çıkarmaz. Gelelim anakarta K çarpan kilidi açık olmayan bir işlemciye o.c anakart almak çok mantıksız onun yerine h97 gibi oyunlarda yüksek performans veren bir anakart daha mantıklı olur. Kasa olarak z3 plus yanına ayrı olarak 550w 80+ güç kaynağı almanı öneririm çünkü kullanan bir kaç kişiyi tanıyorum Zalman z3 plus 600LE kullananlar pek memnun kalmamış güç kaynağı sesliymiş öyle söyleniyor ve 80+ değil buda bir eksisi tabi. Uzun lafın kısası o parana yazık etme benim önerdiğim sistemi al paşa paşa kullan.

Dosya Ekleri

• Adsızasdasd.png
    Adsızasdasd.png
    33,7 KB · Görüntüleme: 316
Buyrun 200tl arttı bu fiyata`da gidip klavye, mouse veya kulaklık alabilirsiniz. Şuanki yaptıgınız sistem biraz saçma i5 4590 ve i5 4460 arasında 50 tl gibi çok az fark var ama i5 4460`da çok güçlü bir işlemcidir oyunlarda sıkıntı çıkarmaz. Gelelim anakarta K çarpan kilidi açık olmayan bir işlemciye o.c anakart almak çok mantıksız onun yerine h97 gibi oyunlarda yüksek performans veren bir anakart daha mantıklı olur. Kasa olarak z3 plus yanına ayrı olarak 550w 80+ güç kaynağı almanı öneririm çünkü kullanan bir kaç kişiyi tanıyorum Zalman z3 plus 600LE kullananlar pek memnun kalmamış güç kaynağı sesliymiş öyle söyleniyor ve 80+ değil buda bir eksisi tabi. Uzun lafın kısası o parana yazık etme benim önerdiğim sistemi al paşa paşa kullan.

Dostum iyi güzel toplamışsında şahsen 3000 TL'ye GTX 970 tabanlı bir sistem toplamak kesinlikle parayı yazık etmek değil. R9 380'e göre aradaki performans farkı kesinlikle değer.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı