3000 TL sistem toplama

frk61ylmz

Megapat
Daha fazla  
  • Anakart : Msi h97 Gaming 3
  • İşlemci : İntel İ5 4460
  • Ekran Kartı : Msi GTX750TI
  • RAM : Gskill 2×4GB 1600 MHz CL9
  • Kasa : Zalman z3 plus + 600w PSU
  • HDD : WD 1T blue 7200 rpm
  • Monitor : Philips 226v4lab 21.5 inc 5ms
  • Klavye+Mause : A4 tech bloody 2100

Toplamda 3000 TL yapiyor. Var mi önerisi gorusu olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Topladığınız sistem çok eski olmuş sanki. Ben monitör, klavye ve mouse olmadan bir sistem topladım. Kusura bakmayın konuyu tam okumadan toplamışım sistemi. GTX 970 yerine 960 koyarsanız fiyat 500 lira kadar ucuzluyor. O araya onları sıkıştırabilirsiniz. Tabii ki birazcık 3000 liranın üzerine çıkacak ama bence güzel oldu. En azından güncel sistem ve DDR 4. Diğer arkadaşların yorumlarına da mutlaka göz atın.

-> Ramler (2x4 GB) şeklinde alınabilir
-> Ramler farklı marka, farklı mhz değerlerinde alınabilir.
-> Ram arttırılabilir ama fiyat artar.
-> Ekran Kartı daha uygun seçilebilir.
-> SSD çıkarılabilir.
-> Kasa biraz dandik oldu bütçe yetmeyince. Değiştirilebilir.

Bol şans, kolay gelsin.

sistem.png

Bilmediğim için soruyorum. Kusura bakmayın. İ3 6100 ile gtx 970 darboğaz yapar mı?

Hayır.. DDR4 bir sistem bu.. Hiçbir problem olmaz. İnternetten araştırabilirsiniz. Technopat'in çektiği TitanX + g3258 testi var.. Onda bile olmadıysa hemen hemen, bunda hiç olmaz merak etmeyin.

EKLEME:

Hatta size bir resim buldum. Buyurun Bakın.. Bu TitanX ile yapılmış, GTX 970 hiçbir sorun oluşturmaz.

asdasd.png

Ayrıca buyurun bu da Technopat'ın test videosunun linki;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapar tabii. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı