Böyle bir sistem topladım. Bu sisteme uygun bir anakart lazım. Pahalı olmasa iyi olur. Daha düşük bütçeli sistem önerirseniz o da kabulümdür. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sistem rezalet. Bu işlemci için vereceğin anakarta İ7 sistem toplanır be dostum. FX 9xxx serisi işlemcileri tavsiye etmiyoruz. Alınabilir hiçbir yanı yok. Sanırım bütçeniz 3000 TL'den fazla. Çıkabileceğiniz max. bütçeyi söylerseniz biz size sistem toplarız.
Sistem rezalet. Bu işlemci için vereceğin anakarta İ7 sistem toplanır be dostum. FX 9xxx serisi işlemcileri tavsiye etmiyoruz. Alınabilir hiçbir yanı yok. Sanırım bütçeniz 3000 TL'den fazla. Çıkabileceğiniz max. bütçeyi söylerseniz biz size sistem toplarız.
Hocam ne yaptın sen? i7 nasıl toplansın? Sistem güzel değil eyvallahta o bütçeye işlemciye yüklenilse en fazla i5 6600k girer sağlıklı olarak. Hatta o bile sorun yaşatır çünkü 3000 TL içine birde soğutucu masrafı ve sağlam bir anakart koymak lazım olur. Haliyle ekran kartından vs kısılması gerekir Ötesi çok sağlıksız bir sistem olur yine