3000 TL sistem toplama

Bana kalırsa önemli olan şey performans. Sen razer seti para biriktirip daha sonra'da alabilirsin. Lakin ekran kartı pahalıya patlar değiştirmek istersen. O sebepten gtx970 almalısın. Mantığını yürüt biraz

Bence o iki ekran karti arasindaki farki gta5 ile kiyaslamak yanlis. Cunku optimizasyonu iyi bir oyun. Ben boyle dusunuyorum en azindan

Buda bir seçim kasa, psu ve monitörü kendine göre alabilirsin

Biraz aştı ama sorun olmaz. Ayrıca güç kaynağını eklemeyi unutmuşum. Aerocool Kcas 600W alabilirsiniz. 80+ sertifikası var.

@Numbness o monitör 60Hz.

Biraz aştı ama sorun olmaz. Ayrıca güç kaynağını eklemeyi unutmuşum. Aerocool Kcas 600W alabilirsiniz. 80+ sertifikası var.
Eki Görüntüle 155195

@Numbness o monitör 60Hz.
2 tane kasa seçmişsiniz sanırım. Sorun değil ben ayarlarım. SSD olarak Kingston modelini tercih ettim. Ekran kartı olarak R9 390 ' ı öneriyorsunuz anlaşılan. Pekiyi bu ekran kartının Sapphire modeliyle ne farkı var ? Msi kalitesini bilirim fakat çoğu kişi Sapphire ' yi öneriyor. Bu yüzden sordum. GTX 970' i neden seçmediniz ? R9 390 ile arasındaki fark nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…