Halaco Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar bir süredir araştırıyorum Allah nasip ederse bu Haziran gibi sistem toplayacağım bir de sizin önerilerinizi merak ettim. Monitör dahildir bu fiyata. Önerilerinizi monitörle birlikte yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bir süredir araştırıyorum Allah nasip ederse bu Haziran gibi sistem toplayacağım bir de sizin önerilerinizi merak ettim. Monitör dahildir bu fiyata. Önerilerinizi monitörle birlikte yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 24 Nisan 2016 #2 Sistemi Haziranda toplamanız daha doğru olur. O zamana kadar dolar kuru değişebilir, yeni parçalar çıkabilir.
Sistemi Haziranda toplamanız daha doğru olur. O zamana kadar dolar kuru değişebilir, yeni parçalar çıkabilir.
Halaco Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2016 #3 Aynen hocam. Önerisi olan yok mu arkadaşlar ?