B Bilal Buğra Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #1 Merhaba. Hiç uzatmadan direk konuya geçeceğim. 3bin TL'ye ekran, klavye, mause, kulaklık dahil bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Bu konulardan pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle Recep Baltaş beyden yardımlarını bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2016
Merhaba. Hiç uzatmadan direk konuya geçeceğim. 3bin TL'ye ekran, klavye, mause, kulaklık dahil bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Bu konulardan pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle Recep Baltaş beyden yardımlarını bekliyorum.
B baris05 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #2 Arkadaşlar nasıl soru soruyoruz? Burada yeniyim de yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2016
B Bilal Buğra Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #3 baris05 dedi: Arkadaşlar nasıl soru soruyoruz? Burada yeniyim de yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ilk önce foruma kayıt olman gerekli. Sonra konular kısmına geldiğinde sol üst köşede konu aç kısmı var. Oradan yapabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2016
baris05 dedi: Arkadaşlar nasıl soru soruyoruz? Burada yeniyim de yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ilk önce foruma kayıt olman gerekli. Sonra konular kısmına geldiğinde sol üst köşede konu aç kısmı var. Oradan yapabilirsin.