3000 TL sistem toplama

pheatcheck

Hectopat
Daha fazla  
Banka tarafından Kredi kartımın limitinin yükselmesi üzerine ben kendi başıma 4 gündür masaüstü PC toplama telaşına girdin. An itibari ile çıldırmak üzereyim. Bu akşam A10 7890K ve R7 370 4GB'li iki ana bileşenli PC siparişi veriyordum ancak bir yakınım RX480 ve FX serisi bir işlemci almamı önerdi.

Lafı fazla uzatmayayım; Aslen ben grafik tasarımcıyım.
SketchUp, Photoshop, Premiere, After Effect ve 3dsMax gibi programları kullanıyorum. Lenovo G570 ile Render almaya çalışıyorum ve çıldırıyorum. Bir Gamer değilim olmakta istemiyorum. (Ben bile inanmadım son cümleye)

AMD A10 7890K (bütçe kısıtlı olduğu ve fanıyla beraber geldiği için tercih ediyorum. Özellikle FX serisinden ]önerilerinize açığım. Şu an İntel i5 kullanıyorum eziyet çektiğim için İntel'e soğudum.
MSI RX 480 8GB
Asus a88x anakart
2x8GB 2400MHz DDR3 RAM
Zalman z3+ 600w [/B](600watt'ın yetersiz olmasından cidden korkuyorum arkadaş tavsiyesi üzerine Zalman diyorum fan olayı hoşuma gitti.
2TB 7200RPM HDD laptobumda halihazırda SSD var. İlave depolama için HDD alıyorum.)

Son olarak 3000TL'nin üstüne mümkün değil çıkmam. Fiyat şu an limitte gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumunuz için teşekkürler işlemci fanı eklememişsiniz acaba hangi fanı önerirsiniz bu sisteme?

edit.
birde nereden topladınız acaba sistemi fiyatlar çok uygun geldi de.

Son düzenleme:
öneriler için sağolun ama maddi olarak beni biraz aşıyor. bu sistemler en fazla a10 + rx480 alıyorum

a10 alağına paran yetmiyorsa 6402p al kardeş cimri comdan fiyatlara bak en ucuz nerdeyse ordan al 6402p nin grafik işlemcisi biraz kötü ama sonuçta ekran kartı takacağın için onu kullanmayacaksın

Tekrar merhabalar vatandan tüketici kredisi kullanmayı düşünüyorum ana bileşenleri ordan alıp diğetlerini sinerjiden kartla geçeceğim.

i7 6700k + rx480 ve resimdeki bileşenler sizce birbiriyle uyumlumudur?
nasıl bir performans verir veya sizin önerebileceğiniz yakın sistem varmıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20160813-151053.png
    163,7 KB · Görüntüleme: 71
Tam sistemi atar mısın? ve fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…