B burakbektas Hectopat Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #1 3000 TL bir bütçem var. Bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bu fiyatın içine monitör dahil değil.
3000 TL bir bütçem var. Bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bu fiyatın içine monitör dahil değil.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.446 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #2
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #3 KRALCAN dedi: Genişletmek için tıkla... VS serisi PSU önerilmiyor. Sorunlu bir seri olması nedeniyle o ürünün yerine Fiyat/Performans ürünü olan bir model veya marka tercih edilmeli.
KRALCAN dedi: Genişletmek için tıkla... VS serisi PSU önerilmiyor. Sorunlu bir seri olması nedeniyle o ürünün yerine Fiyat/Performans ürünü olan bir model veya marka tercih edilmeli.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.446 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #4 KLETHRA dedi: VS serisi PSU önerilmiyor. Sorunlu bir seri olması nedeniyle o ürünün yerine Fiyat/Performans ürünü olan bir model veya marka tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... Pardon bilmiyordum böyle olduğunu.
KLETHRA dedi: VS serisi PSU önerilmiyor. Sorunlu bir seri olması nedeniyle o ürünün yerine Fiyat/Performans ürünü olan bir model veya marka tercih edilmeli. Genişletmek için tıkla... Pardon bilmiyordum böyle olduğunu.
cengo42 Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 240 Çözümler 1 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #5 Telefondan yazıyorum. İmzadaki sistemime bakabilirsiniz.