3000 TL Sistem Toplama

serhatakyildiz

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar daha önceden 3000TL'ye sistem toplamak için yardım istemiştim. Fakat bütçeyi biraz düşürmek zorunda kaldım. Sistemi vatandan elden almak istiyorum. Bu sadece tercihimdir, şuradan buradan şu kadar daha uygun demenize gerek yok. Sizden tek isteğim bu bütçeye bu sistem uygun mudur?

İleride işlemci yükseltmesi yapacağım. 5-6 ay kadar bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Varsa; tavsiyeleriniz nelerdir?

Ek olarak bana bir de Wi-Fi kartı önerir misiniz, internetim 25 Mbit fiber.

@Ceyhun Tuğran
@FernandoTorres
@NeuwiLe

Sizlerin yardımlarını özellikle bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    37 KB · Görüntüleme: 333
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir sistem. Bütçeni biraz yukarı çekemez misin? Pentium biraz 1060 için çok düşük olmuş.
Maalesef şuan için elimdeki bütçe bu kadar. i3 7100'de alabilirdim fakat aralarında performans farkı yokmuş duyduğuma göre. İleride işlemciyi yükseltebilirim, sizce şimdilik idare eder mi? Sistem de yavaşlık olur mu?

Anakart B250M yapılmalı. Bide ekran kartı 6GB olan bir modeli alınırsa ilerisi için daha iyi olur. Geri kalan sistem güzel.
6gb olan model ile bunun arasında maalesef çok fiyat farkı var, yine de teşekkür ederim.

Birde buna bak kardeşim.
Bu işlemci ile benim koyduğum arasında çok fark var mı hocam, ona göre yükseltme yapayım. Bir de görünüm olarak corsair carbide spec01'i tercih ettim. Sadece donanım olarak değişiklik düşünüyorum.

Arkadaşlar daha önceden 3000TL'ye sistem toplamak için yardım istemiştim. Fakat bütçeyi biraz düşürmek zorunda kaldım. Sistemi vatandan elden almak istiyorum. Bu sadece tercihimdir, şuradan buradan şu kadar daha uygun demenize gerek yok. Sizden tek isteğim bu bütçeye bu sistem uygun mudur?

İleride işlemci yükseltmesi yapacağım. 5-6 ay kadar bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Varsa; tavsiyeleriniz nelerdir?

@Ceyhun Tuğran
@FernandoTorres
@NeuwiLe

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemi inceleyebilirsin.

@Ceyhun Tuğran
@FernandoTorres
@NeuwiLe

Eğer biraz daha para verip ekran kartını nvidia geforce gtx1060 modelini alabilirsin ?

6gb olan model ile bunun arasında maalesef çok fiyat farkı var, yine de teşekkür ederim.

Bu işlemci ile benim koyduğum arasında çok fark var mı hocam, ona göre yükseltme yapayım. Bir de görünüm olarak corsair carbide spec01'i tercih ettim. Sadece donanım olarak değişiklik düşünüyorum.
İ3 ile Pentium arasında tabikide fark var. Pentium artık eskidi, eski bir tarz ile üretiliyor. "İ" serisine yönelmelisin. İ3 iyi bir tercih olacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı