Emre Çakmakçı
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar sosyalde yeniyim. Eskiden bu piyasayı iyi takip eder herkese yardım ederdim şimdi bir kasa toplamak istedim ama tabi yakından takip etmeyince her şeyin değiştiğini anladım. Neyse uzatmayayım. Arkadaşlar çok fazla oyun oynayan biri değilim ama GTA 5 falan o tarz oyunları ara ara oynarım internette gezinirim biraz beni 3-4 yıl götürecek yeni oyunlarda kasmayacak bir sistem toplamak istiyorum AMD-Intel falan gibi takıntılarım yok dediğim gibi 3-4 yıl götürsün yeni oyunlarda kasmasın yeter.
Elimde ASUS VX278H monitör var klavye mouse falan da var tek isteğim sadece kasa 3000 TL bütçe var başlıkta da belirttim zaten. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Ayrıca 1TB HDD var elimde yardımcı olacak arkadaşlar için sisteme sadece Samsung 250GB SSD ekleyin yeter.
Elimde ASUS VX278H monitör var klavye mouse falan da var tek isteğim sadece kasa 3000 TL bütçe var başlıkta da belirttim zaten. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Ayrıca 1TB HDD var elimde yardımcı olacak arkadaşlar için sisteme sadece Samsung 250GB SSD ekleyin yeter.
Son düzenleyen: Moderatör: