Merhaba arkadaşlar sosyalde yeniyim. Eskiden bu piyasayı iyi takip eder herkese yardım ederdim şimdi bir kasa toplamak istedim ama tabi yakından takip etmeyince her şeyin değiştiğini anladım. Neyse uzatmayayım. Arkadaşlar çok fazla oyun oynayan biri değilim ama GTA 5 falan o tarz oyunları ara ara oynarım internette gezinirim biraz beni 3-4 yıl götürecek yeni oyunlarda kasmayacak bir sistem toplamak istiyorum AMD-Intel falan gibi takıntılarım yok dediğim gibi 3-4 yıl götürsün yeni oyunlarda kasmasın yeter.
Elimde ASUS VX278H monitör var klavye mouse falan da var tek isteğim sadece kasa 3000 TL bütçe var başlıkta da belirttim zaten. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Ayrıca 1TB HDD var elimde yardımcı olacak arkadaşlar için sisteme sadece Samsung 250GB SSD ekleyin yeter.
Kasayı eklemedim kendi zevkine göre alırsın diye. Eklediğin zaman 3000i azıcık geçiyor ama çok güzel sistem oldu bence. Bütçeyi biraz arttırabilirim dersen önereceğim sistem budur.
Şunu ekleyim burdaki power 1050ti için yeterli ama 1 kaç sene sonra ekran kartını değiştiririm dersen 600 650lik almanda fayda olabilir.
GTX 1060 6 GB modeli tercih edilebilir. O zaman SSD çıkar ve kasa ve güç kaynağı kalitesiz. Olur şahsen @glenox'in attığı sistemden daha güzel. İllaki 250 GB SSD istiyorsan yeni çıkan oyunlarda seni üç dört sene götürmez ayar kısarsın.
Eki Görüntüle 256196 Kasayı eklemedim kendi zevkine göre alırsın diye. Eklediğin zaman 3000i azıcık geçiyor ama çok güzel sistem oldu bence. Bütçeyi biraz arttırabilirim dersen önereceğim sistem budur.
Şunu ekleyim burdaki power 1050ti için yeterli ama 1 kaç sene sonra ekran kartını değiştiririm dersen 600 650lik almanda fayda olabilir.
Arkadaş çok fazla oyun oynamadığını belirtmiş. 3 4 sene kasmadan arada bir oyun oynaması için 1050ti yeterli olacaktır. işlemciyi en az 1500x almalı ki uzun ömürlü kullanabilsin. Yine aynı şekilde önerdiğiniz SSD 1 2 sene içerisinde çağın çok çok gerisinde kalacaktır. Bellek konusunda attığınız belleğin fiyatı çok uygunmuş tercih etmesi mantıklı. Önerdiğiniz sistemi bir gamer tercih etmeli.