Randower Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi Profil Kapağı 1524136703 19 Mayıs 2018 #11 GCN dedi: 2-3 adın ileri, 1 adım geriyi; gerilemek sanıyorsan o senin bileceğin iş... Genişletmek için tıkla... Şu an 3 adım ilerideyiz seçimden sonra 2 adım geri gidecek. İlk adımımızdan yüksek olacak fakat mevcuttan az olacağı aşikar.
GCN dedi: 2-3 adın ileri, 1 adım geriyi; gerilemek sanıyorsan o senin bileceğin iş... Genişletmek için tıkla... Şu an 3 adım ilerideyiz seçimden sonra 2 adım geri gidecek. İlk adımımızdan yüksek olacak fakat mevcuttan az olacağı aşikar.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Mayıs 2018 #12 GCN dedi: Eğer şimdi almazsa daha sonra daha da pahalı olacak. Söylediğin gibi dolar habire rekor tazeliyor ve böyle devam edeceğinden şüphe yok. Genişletmek için tıkla... Şimdi alırsa da parçaların gerçek değerinin üstünde bir fiyatla alacak. Şahsen bir ürüne değerinin fazlasını vermektense hiç almam.
GCN dedi: Eğer şimdi almazsa daha sonra daha da pahalı olacak. Söylediğin gibi dolar habire rekor tazeliyor ve böyle devam edeceğinden şüphe yok. Genişletmek için tıkla... Şimdi alırsa da parçaların gerçek değerinin üstünde bir fiyatla alacak. Şahsen bir ürüne değerinin fazlasını vermektense hiç almam.
C C1ROX Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #13 StyxQ dedi: Dolar her gün rekor tazelerken sistem almanızı tavsiye etmem. Karne indirimlerinde belki. Genişletmek için tıkla... Zaten o sıralarda alacağım birazdaha ucuzlucagini varsayarsak nasıl bi sistem
StyxQ dedi: Dolar her gün rekor tazelerken sistem almanızı tavsiye etmem. Karne indirimlerinde belki. Genişletmek için tıkla... Zaten o sıralarda alacağım birazdaha ucuzlucagini varsayarsak nasıl bi sistem
C C1ROX Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #14 Zaten karne indirinlerinde alacağım sistem nasıldir ?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Mayıs 2018 #15 C1ROX dedi: Zaten o sıralarda alacağım birazdaha ucuzlucagini varsayarsak nasıl bi sistem Genişletmek için tıkla... Şimdilik APU olarak toplayabilirsiniz. İleride mutlaka ekran kartı ekleyin. Mümkünse minimum 1050ti olsun. 2GB VRAM yetersiz olabiliyor. Kasa olarakta Everest önermem. Aslında adı EVEREST” olan hiçbir şeyi önermem.
C1ROX dedi: Zaten o sıralarda alacağım birazdaha ucuzlucagini varsayarsak nasıl bi sistem Genişletmek için tıkla... Şimdilik APU olarak toplayabilirsiniz. İleride mutlaka ekran kartı ekleyin. Mümkünse minimum 1050ti olsun. 2GB VRAM yetersiz olabiliyor. Kasa olarakta Everest önermem. Aslında adı EVEREST” olan hiçbir şeyi önermem.