3000 TL sistem toplama

sistemin durumu nedir ?

• Oy verenlerin toplamı
    6
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tr_cocuq

Hectopat
Yer
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar ben daha öncede bağzı tartışma konuları açmıştım etran kartı işlemci vs. şimdikinde ise sistemi tamamen seçtim ve uygunmudur diye size danışmak istiyorum.

İşlemci:Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Anakart:Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Ekran kartı:Asus Gtx770 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

HDD:Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar

Ram:Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Pro Ddr3 1866Mhz Cl9 Kırmızı Soğutuculu Ram - Vatan Bilgisayar

Kasaya karar veremedim, onuda sormak istiyorum geniş bir kasa olmalı hava akışı için vs fan sayısıda yüksek olmalı çünkü sıvıya geçemem korkuyorum (sakarım :D). Şık olmalı aklımda birkaç tane var (camlı olursa iyi olur kasanın içindeki parçaların çoğu kırmızı üstüne kırmızı led ve kırmızı fanlarla iyi gider)
1-http://Cooler Master Haf 912 Advance Gx 80Plus 750W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

2-http://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi™-400r-midt-atx-siyah-kasa.html Yorumlarınızı bekliyorum. Ram ve Hdd alındı :/

Fanlar için: Cooler Master Sickleflow 120Mm Kırmızı Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belli değil, ancak tabi gidipte çok pahalıya kaçamam. Bu sistem toplam 3000 tl'ye falan geliyor dediğim gibi ram ve hdd alındı geç olmadan sorayım dedim. Belki sizin bu fiyata daha iyi önerecekleriniz vardır.

Stokta yok MSI Z97 Gaming 5, onun yerine pek fark yaratmayacaksa Gaming 3 seçin. Ekran kartı çok güçsüz kalmış, o paraya Sapphire r9 290 tri-x oc almanızı tavsiye ederim. Son olarak seçtiğiniz kasa her konuda çok iyi bir kasa, hayırlı olsun.

Şimdi ekran kartına baktımda 1.160 diyor :eek: O para malesef benden çıkmaz :(

Onun dışında işlemci falan iyimidir, yoksa işlemciyi ve anakartı i7 serisine mi yükseltmeliyim ?

Kardeşim buyur ben bir tane topladım.

TOPLAM : 2.592,99 TL
KDV (%18) : 466,74
NAKİT / HAVALE (TL) : 3.059,73 TL
[TBODY] [/TBODY]

[TBODY] [/TBODY]

Kardeşim teşekkürler ancak aklımda bağzı sorular var onları sorayım bende AMD sistem toplamak istiyordum ancak vatandaki tezgahtar bana "AMD kötüdür çok ısınır ve performansı da Intel'den biraz eksik kalmış , burdan insanlar alıyor 2 gün sonra elinde geri dönüyolar dedi.
Sorunuysa ısınmak" dedi o yüzden AMD'ye farklı baktım hem benim topladığım sistem anakart vs. biraz ileriye yöneliik olsun dedim çünkü çok fazla pc toplamam mümkün değil ancak senin önerdiklerine bakacağım.

Kardeşim şöyle anlatayım. Öncelikle Amd, Intel gibi marka takıntın olmasın. Amd, Intel'in en yüksek seviyeli işlemcileriyle boy ölçüşemez. Fakat zaten en yüksek seviye almıyorsunuz. Daha doğrusu alamıyorsunuz. Amd işlemci oyun bilgisayarlarında kullanılır. Çünkü ucuzdur. Oyunu oynatan ekran kartıdır. İşlemcinin ucuz olması ekran kartının daha iyi olması demektir. İşlemci oyuna etki etmez. Amd alın.

[TBODY] [/TBODY]
Dostum, attığın mesajda misal 780 1173 TL gözüküyor ancak siteye girdin mi asıl olması gereken fiyat olan 1394 TL görünüyor. Yani şu an önerdiğin sistem rahat 3350 TL civarında ya da ben indirimsiz olan fiyatı mı görüyorum pek anlamadım. Yardımcı olursan sevinirim, çünkü fiyatı böyleyse gerçekten ucuz. Üstelik bu sistem KDV dahil nasıl 3000'e denk düşüyor hayret ettim cidden. Yoksa fiyatları eski mi senin yazdığın sistemin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı