3000 TL sistem toplama

İçindeki PSU yukarıda toplanan sistemle aynı ve işini görecek kadar iyi. Kasaya çok iyi diyemem ama bu bütçede daha iyisini de bulamıyoruz.

Hocam 1080 RX570 ile yarışıyor. Siz 1050Ti koymuşsunuz.
Bilmediğiniz şey hakkında konuşmayın. Çoluk çocuk bilmediği donanım hakkında ahkam kesiyor.
Selam, bizim insanımız FPS'yi etkilemediği için hep anakart ve PSU gibi parçaları önemsiz sayıp ona göre seçiyor. Kesinlikle B450 alın. Anakart ve PSU devamlı değişen parçalar değil, SSD'yi istediğiniz zaman değiştirirsiniz 480 GB olmasına hiç gerek yok, bütçe kısıtlı. Bütçeyi aşamayacağınızı söylemişsiniz ama ben önereyim, almışken 150 200 lira bütçenizi aşıp, borç vs alıp 1650 S olan hazır sistemlere yönelebilirsiniz. Sonuçta her ay bilgisayar almıyorsunuz, tabii bu bir öneridir. Siz demişsiniz 'bütçeyi aşamam' diye.

Son düzenleme:
İçindeki PSU yukarıda toplanan sistemle aynı ve işini görecek kadar iyi. Kasaya çok iyi diyemem ama bu bütçede daha iyisini de bulamıyoruz.
Evet toplanan sistemdeki PSU iyi katılıyorum. Yani belirtmek istediğim o PSU değilde herhangi bir fiyatı dandik PSU idi. Teşekkürler.
Hocam 1650 S dediğiniz 1650 Super ise biraz baktım performanslara. Evet RX 570 e göre güzel iş yapıyor. Dediğiniz gibi hazır sistem almazsam baya tuzlu geliyor bana. Varsa çok uçuk fiyat olmayan 1650 Ssistem örneklerini alabilir miyim ?

Özür dilerim yanlış fiyat bilgilendirmesi yapmışım, çünkü fiyat artmış. Dolar yerinde durmuyor, sürekli fiyatlar zıp zıp oynuyor. Daha iki üç gün önce 3200 küsürdü çünkü bu kasa. Şimdi 3320 lira olmuş. Ben yinede bırakayım linkini. Her türlü 570'den iyidir, daha güncel bir kart, AMD kartlar güç çektiği için biraz ısınabiliyor. Dediğim gibi kusura bakmayın, fiyatı artmış. Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik güç kaynağını değiştirince 3400 oluyor. Bütçenizi baya bir aşıyor, eleyelim o yüzden. Fiyatın arttığını bilmiyordum.

Ranker Orion Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa ve Aerocool 500W VX Plus Serisi Güç Kaynağı çıkarttım ve resimdeki kasa ve PSU yu ekledim. Önerilerinize açığım. O bütçeye ulaşamazsam parça parça satın alıp kendim sistem yapacağım.
Önemli değil hocam. Keşke fiyatlar hep durgun olup değişmesede zırt pırt sizleri yormasak. Fakat zaten kısıtlı bütçem varken zor bela 3000 TL yi deniyorum. Güzel indirimler olmadıkça biraz zor gözüküyor o yol ama alırsam kesinlikle o fiyata değeceğini de biliyorum. Teşekkürler.
Superior Bronze [webtekno] | ASUS Ph GTX 1650 Super O4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar 3330 TL

Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.4GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı 3320 TL

Sinerji Value A32-1650 Ryzen 5 1600 8GB 240GB SSD GTX1650 Super 3400 TL

Kendim parça parça en ucuzlarını bulup toplayınca anakart ,kasa ve PSU daha iyi ve kaliteli oluyor (SSD de dahil olabilir). 3330 TL

Sonuç olarak ; 3000 TL bandını aşabilirsem resimdeki kendi topladıklarımı alacağım. Aşamazsam kendi topladıklarıma RX 570 ekleyip şimdilik bu sistemi kuracağım. Herkese teşekkür ediyorum kafamda bir şeyler netleşti.
.
Superior Bronze [webtekno] | ASUS Ph GTX 1650 Super O4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar 3330 TL

Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.4GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı 3320 TL

Sinerji Value A32-1650 Ryzen 5 1600 8GB 240GB SSD GTX1650 Super 3400 TL

Kendim parça parça en ucuzlarını bulup toplayınca anakart ,kasa ve PSU daha iyi ve kaliteli oluyor (SSD de dahil olabilir). 3330 TL

Sonuç olarak ; 3000 TL bandını aşabilirsem resimdeki kendi topladıklarımı alacağım. Aşamazsam kendi topladıklarıma RX 570 ekleyip şimdilik bu sistemi kuracağım. Herkese teşekkür ediyorum kafamda bir şeyler netleşti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…