SSD'den biraz kısıp güç kaynağına yatırım yapmanı tavsiye ederim. Ekran kartı konusunda eğer daha uzun ömürlü olsun diyorsan AMD R9 380 yada 380X alternatif olacaktır.
Ayrıca sistemi Sinerji.gen.tr'den toplayarak daha ucuza getirebilirsin. Kalan fark ile anakartı ve ekran kartını değiştirirsin. Her haliyle daha iyi bir sistem olacaktır.
Sadece SSD'den kısarak çok daha iyi bir kasa, çok daha iyi bir güç kaynağı, çok daha iyi bir ekran kartı, çok daha iyi anakart alabilirsiniz. Eğer hala isterseniz SSD'yi 240GB yapıp ekran kartınızı MSI GTX960 4GB yapabilirsiniz.
Montajdan anlamıyorsan 30 Liraya montajını yaptırabilirsin. İstersen Technopat'ın sistem kurulum rehberine bakıp Windows kurulum belleği hazırlayabilirsin. Sistemi toplatır ve işletim sistemi kurdurursun. Sabah gitsen öğlene hazır olur.
@alipasa.mentese konuyu açan ben değilim. Yanlış kişiye cevaplamışsın herhalde. İsimlere dikkat edersen anlarsın. Bende resim koyayım başkaları da karıştırmasın diye.
@alipasa.mentese konuyu açan ben değilim. Yanlış kişiye cevaplamışsın herhalde. İsimlere dikkat edersen anlarsın. Bende resim koyayım başkaları da karıştırmasın diye.
İlginiz ve samimiyetiniz için teşekkür ederim yaza doğru aklımda böyle bir sistem kurmak vardı ilerleyen zamanda geri dönerim yine durumlara göre R9 360X fikriniz içinde ayrıca teşekkürler 256 bit ekran kartı daha iyi olacak dediğim gibi daha sonra tekrar fikirlerinize danışacağım