3000 TL Sistem

Mr Ragnot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem topladım aklımdan bilir kişilerin onaylamasını bekliyorum. Steam yaz indirimlerini de kaçırmamak için şütfen hızlı olursanız sevinirim. Klavye mouse dandik olcak çünkü bütçe 3000 TL.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-06-26-12-38-04.png
    124,5 KB · Görüntüleme: 296
  • Screenshot_2016-06-26-12-37-57.png
    130,3 KB · Görüntüleme: 240
  • Screenshot_2016-06-26-12-36-53.png
    341,2 KB · Görüntüleme: 323
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam, yazmışsınız elinize sağlık bende beğendim lakin güç kaynağı tam yetiyor değil mi sonra 1 ay sonra donanımlar yanmasın yada sıkıntı çıkarmasın. İkinciside 6500 ü 6500 k ya zorlamalı mıyım . Bir de parçalar uyumlu değil mi ? Şimdiden teşekkürler.

Güç kaynağı hayli hayli yeter 80+ zaten. Parçalar uyumlu. Uyumlu olmasa önermezdim zaten. İ5 6500'den fazla yapmanıza gerek yok.

Hocam, çok sağolun. Güç adaptörünü nasıl almalıyım ve rx 480 in 4 gb ve 8 gb lık ürünlerinin farkı nedir yani oyunda kaç fps fark eder ?

Son düzenleme:
Güç kaynağından kablolar çıkıyor sorun olmaz. 4 gb ve 8 gb fps'ye etki etmez ama ben olsam 8 gb alırdım. Aralarında da pek fark yok 30 dolar var.

Hocam kusura bakmayın yani prize takılıp bilgisayarın çalışmasını sağlayan yeterli güce sahip kablo ürünün yanında veriliyor? Son olarak galiba tek yapmam gereken pc yi montajlamak. Bu arada vatan bilgisayarda toplatacağım sıkıntı olmaz heralde.

Hocam, bu sisteme soğutma ihtiyacı var mı ve rx 480 galiba veriglerle fln tuzlu çıkmış. 8gb ı 1250 denmiş sinerjide ben 4gblık alcam bir hafta fln bekleyip. Ne dersiniz?

O fiyatlar tuzak. Gerçek fiyatını stoklar iyice geldiğinde, Vatan gibi yerlerde gördüğümüzde öğreneceğiz. Bir de soğutma ihtiyacı derken işlemci fanını mı kastediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…