3000 TL Sistem

Tam emin olmamakla beraber bence 1200-1300 TL arası olur 6 GB modelleri.

Hocam yapmayınız etmeyiniz Daha rx 480 i zar zor sisteme sığdırabiliyoruz. Bütçe patladı 1300tl fazla değil mi bir ikincisi sabrım eksilerde dolaşıyor

Burda sen seçeceksin. GTX 1060 daha performanslı, Rx 480 Daha ucuz ama ikiside gayet güzel kartlar.
Param az diyorsan Rx 480 alman yararına olacak. Performans çok olsun diyorsan GTX 1060 alacaksın.

Burda sen seçeceksin. GTX 1060 daha performanslı, Rx 480 Daha ucuz ama ikiside gayet güzel kartlar.
Param az diyorsan Rx 480 alman yararına olacak. Performans çok olsun diyorsan GTX 1060 alacaksın.

Yok hocam diğer parçalardan kısmaktan ümüğüm kurudu valla. Gtx 1060 la rx 480 arasında çok performans farkı olmaz. Sistem 4 sene idare etmeli.

Yok hocam diğer parçalardan kırmaktan ümüğünü kutusu valla. Gtx 1060 la rx 480 arasında çok performans farkı olmaz. Sistem 4 sene idare etmeli.
O zaman RX 480 alırsın. Bu sistem seni çok uzun yıllar götürür amacın sadece oyun değilse. Mesela ben. Şu an imzamdaki sistemle bu mesajı yazıyorum. Sistem 6 yıllık. Oyun kaldırmayacağı için günlük işlerde kullanıyorum. Hala çok iyi.

Hocam peki 4gb rx 480 mi 8gb mi almalıyım ve 4gb ne zamana çıkar tahminen.

Hangisi bütçene uyarsa onu alırsın. 4 GB ne zaman çıkar bilmiyorum gerçekten.

Şey demek istediğim fiyat farkına deycek performans farkı var mı ve o per. Farkının oyunlarda bana getirisi ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…