3000 TL Sistem

Performans farkı olmaz. İleride yüksek GB isteyen oyunlarda belki olabilir. Ama şu an 4 GB'ta yeter.

İleri ile kastınız bi 4 yıl fln heralde Yoksa elimde patlar nin 200 TL daha fazla vermedim diye kendimi parçalarım. Ama şu an bütçe sınırda

RX 480, bütçesi düşük ve oyunlarda Full HD iyi performans almak isteyenler için uygun olabilir. GTX 1060 bütçesi biraz daha yüksek olan ve Full HD oyunlarda yüksek performans almak isteyenler için uygun olabilir.

Burak hocam bana 600w 80+ kasa önerirmisiniz güç kaynağıyla kasa birlikte olcak çünkü bütçe sınırda

Bunun içinde hem güç kaynağı şarj adaptörü hemde kasa birlikte veriliyor diye anladım. Peki kasa ferah mı yani sıkış tıkış olunca parçalar çok ısınıyormuş. Son olarak optik sürücüde önerirmisiniz bu kasaya uyumlu ama ucuz bir şey elimde birkaç oyun var onları yükliyeceğim. Hocam bir de msi b150 bazooka mATX anakartını zalman r1 kasaya takabilirmiyim çünkü zalman r1 atx anakart matx.

Son düzenleme:
Parçaların ısınacağını zannetmiyorum. 3 tane fan var kasada. Optik Sürücü hakkında bilgim yok maalesef. Kasaya B150M Bazooka takabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…