neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 2 Ocak 2023 #11 mamoli326 dedi: Lian Li Galahad 240 siparişi verdim bakalım hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... İyi bir tercih hocam hayırlı olsun.
mamoli326 dedi: Lian Li Galahad 240 siparişi verdim bakalım hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... İyi bir tercih hocam hayırlı olsun.
M mamoli326 Zeptopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #12 neqetria dedi: İyi bir tercih hocam hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... elime ulaştı sisteme taktım gta5 oynarken 100 dereceye kadar çıkıp kendi kendine kapanan sistem şuanda 50 dereceyi geçmez oldu o kadar ki fark etti iyi bir soğutucuymuş alacak arkadaşlara öneririm
neqetria dedi: İyi bir tercih hocam hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... elime ulaştı sisteme taktım gta5 oynarken 100 dereceye kadar çıkıp kendi kendine kapanan sistem şuanda 50 dereceyi geçmez oldu o kadar ki fark etti iyi bir soğutucuymuş alacak arkadaşlara öneririm