Arayüz farklı uygulamarla ve eklentilerle değiştirilebiliyor diye biliyorum ama yanlışta olabilir.Xiaomi alma. Arayüzü gerçekten Samsung'la kıyaslanamaz. Berbat görünüyor ama performansı iyi.
Arayüz farklı uygulamarla ve eklentilerle değiştirilebiliyor diye biliyorum ama yanlışta olabilir.Xiaomi alma. Arayüzü gerçekten Samsung'la kıyaslanamaz. Berbat görünüyor ama performansı iyi.
A70 düşünmüyorum. Bence de eskidi. MI10 Lite'ı beğendim. Büyük ihtimalle ya Xiaomi'ya M31 ya da Realm'e 6 Pro alacağım. Ama hangisi daha iyi?
A70 düşünmüyorum. Bence de eskidi. MI10 Lite'ı beğendim. Büyük ihtimalle ya Xiaomi'ya M31 ya da Realm'e 6 Pro alacağım. Ama hangisi daha iyi?
Teşekkürler herkese yardımları için.İphone 7 Plus almaya karar verdim.Samsung'un Exynos işlemcili telefonları pek önerilmiyor. Stabilizasyonu kötü. Bir PUBG Mobile e-spor'cusu Samsung S10+ almıştı, sonra pişman olup satmıştı.
Mi 10 Lite satılmıyor. Sanırım mi Note 10 Lite demek istediniz?
Realm'e 6 Pro bence bu fiyat aralığında iyi pişman olmazsınız. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Teşekkürler herkese yardımları için. iPhone 7 Plus almaya karar verdim.
Bu saçma sapan iddaaları ortaya atan kişileri örnek verip Exynos'us karalamayın. Exynos stabilizasyon kötü değil. S10 Plus modelindeki Exynos 9820 işlemcisi son derece güçlü ve iyi bir işlemcidir.Samsung'un Exynos işlemcili telefonları pek önerilmiyor. Stabilizasyonu kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.