3000 TL Telefon Önerisi

A70 düşünmüyorum. Bence de eskidi. MI10 Lite'ı beğendim. Büyük ihtimalle ya Xiaomi'ya M31 ya da Realm'e 6 Pro alacağım. Ama hangisi daha iyi?

Samsung'un Exynos işlemcili telefonları pek önerilmiyor. Stabilizasyonu kötü. Bir PUBG Mobile e-spor'cusu Samsung S10+ almıştı, sonra pişman olup satmıştı.
A70 düşünmüyorum. Bence de eskidi. MI10 Lite'ı beğendim. Büyük ihtimalle ya Xiaomi'ya M31 ya da Realm'e 6 Pro alacağım. Ama hangisi daha iyi?

Mi 10 Lite satılmıyor. Sanırım mi Note 10 Lite demek istediniz?

Realm'e 6 Pro bence bu fiyat aralığında iyi pişman olmazsınız. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Samsung'un Exynos işlemcili telefonları pek önerilmiyor. Stabilizasyonu kötü. Bir PUBG Mobile e-spor'cusu Samsung S10+ almıştı, sonra pişman olup satmıştı.

Mi 10 Lite satılmıyor. Sanırım mi Note 10 Lite demek istediniz?

Realm'e 6 Pro bence bu fiyat aralığında iyi pişman olmazsınız. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Teşekkürler herkese yardımları için.İphone 7 Plus almaya karar verdim.

Samsung'un Exynos işlemcili telefonları pek önerilmiyor. Stabilizasyonu kötü.
Bu saçma sapan iddaaları ortaya atan kişileri örnek verip Exynos'us karalamayın. Exynos stabilizasyon kötü değil. S10 Plus modelindeki Exynos 9820 işlemcisi son derece güçlü ve iyi bir işlemcidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı