3000 TL Telefon Önerisi

Yer
Mersin
Merhaba, arkadaşımın telefonu bozuldu, yeni telefon bakıyor. 3000 TL'ye kadar bütçesi var çok bilgim yok bu konuda sormak istedim, ne tavsiye edersiniz?

Samsung M31, A70, A51; Xiaomi Note 9 Pro bakıyoruz. Pil ömrü ve uzun süreli kullanım ön planda. Kamera performansı çok önemli değil.

Tavsiye ettiğiniz ürünleri şu şu bakımdan tavsiye ediyorum yazarsanız iyi olur.

Ben 3-4 yıldır Samsung Galaxy A7 2017 modelini kullanıyorum. Kamerası çok iyi değil ama kötü de değil. Pil ömrü bayağı uzun %40 şarjla 4-5 saat gidebildim. Tavsiye ederim 2018 veya 2019 modeline bakabilir. Ben 2017 modelini bile çok beğeniyorum. Görüşlerim bunlardır. Şimdiden hayırlı olsun.

M31'in pil ömrü gayet iyi. Ama bataryası değişmiyor. Depolaması 128 GB yeterli seviyede depolaması var diyebiliriz.

A70'in pil ömrü M31'den daha düşük. M31'den daha az CPU frekansı var. Bataryası değişmiyor. 128 GB depolaması var.

A51'in pil ömrü diğer telefonların pil ömründen daha az. CPU frekansı 2,3 GHZ. Bataryası değişmiyor.

Xiaomi Note 9 Pro'nun Pil ömrü iyi seviyede. Ama dahili depolaması 64 GB. Ayrıca kamera çözünürlüğü 64MP.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı