Okula veya geziye götürmelik; küçük ama güçlü, oyun kaldıran telefon önerilerinizi bekliyorum.
J7 Pro olabilir.
Hocam sıfır istemiyorum ucuz minik geziye gittiğim sırada kaybedersem bir üzüntü duymak istemiyorum. Eskişehir de yaşıyorum hocam.Nerede yaşıyorsunuz hocam? Sıfır imkansız çünkü.
Öneri için teşekkürler hocam.J7 Pro olabilir.
Hocam APK oyun indirmek istiyorum iPhone'larda daha farklı sistem var ben onu bir türlü çözemedim ama öneriniz için teşekkürler.İkinci el iPhone 7 bulabilir.
Okula veya geziye götürmelik; küçük ama güçlü, oyun kaldıran telefon önerilerinizi bekliyorum.
Öneriniz için teşekkürler hocam. Bir de bir şey soracağım FE serileri tuğla gibiymiş doğrumu hocam sorun olur mu?Hocam bütçe biraz artarsa 2. El S20 FE bakılabilir.
Öneriniz için teşekkürler hocam. Bir de bir şey soracağım FE serileri tuğla gibiymiş doğru mu hocam sorun olur mu?
Öneriniz için teşekkürler hocam. Bir de bir şey soracağım FE serileri tuğla gibiymiş doğru mu hocam sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.