Başlıkta da belirttiğim üzere 3000 TL bütçe ile TKL veya %75 bir klavye bakıyorum. Beyaz olması daha iyi olur fakat aşırı mühim bir konu değil. Tuşlardaki harfler kesinlikle şeffaf olmalı, bu benim için önemli. RGB ve yurt içi mağazalardan olursa sevinirim. 2. ele yönelebilirim, sıfır olması çok önemli değil.
Açıkçası Ajazz, Wraith gibi firmaların tuşları farklı renkte klavyelerini pek beğenmiyorum ve gidip keycapse para vermek pek istemiyorum fakat önerilerinize göre tabii ki saydığım şeylerde değişiklik yaparım.
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…
Öneriniz için teşekkür ederim hocam fakat tek değiştiremeyeceğim şartım şeffaf tuş takımı. Bundan önce Huntsman V2 TKL kullanıyordum double-shot pbt olmasına rağmen şeffaftı. Yine de değerlendireceğim hoş bir klavye.